İZMİR AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Menemen'de partililere seslendi - Son Dakika
Güncel

İZMİR AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Menemen'de partililere seslendi

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Menemen'de partililere seslendiAK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Menemen ilçesinde partililere seslendi.

02.04.2021 13:40  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Menemen'de partililere seslendi

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Menemen ilçesinde partililere seslendi. "2023'te milletin adamı, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçiyoruz değil mi Menemen?" diye soran Yıldırım, "2024'de de İzmir'deki hedefimiz, yerel hizmeti AK Parti hizmetiyle buluşturmak olacak" dedi.

İzmir'de ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın ilk durağı Bakırçay Üniversitesi oldu. Rektör Prof. Dr. Mustafa Berktaş'ı makamında ziyaret eden Yıldırım, anı defterini imzaladı. Yıldırım'a üniversite ziyareti sırasında İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı eşlik etti.

Daha sonra Menemen Belediyesi'ne geçen Binali Yıldırım'ı burada, çok sayıda partili karşıladı. Beraberinde AK Parti İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya, Yaşar Kırkpınar, Necip Kalkan, Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli bulunan Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmasında pandemi ile mücadelenin süreceğini belirterek, şöyle dedi:

"Bu bir salgın. Sizin heyecanınıza, sevginize, başım gözüm üstüne yürekten katılıyorum ama lütfen bu tedbiri elden bırakmayalım. Maske, mesafe kuralları şu an biraz ihlal edildi. Biraz dikkat edelim. Güzel işleri başaracağız. Çok işimiz var. Bu sevginiz bizim gücümüzü arttırıyor. Mübarek cuma günü biz de bugün Menemen Belediye Başkanımıza bir hayırlı olsun ziyareti yapıyoruz. Aklımdan böyle bir planlama geçmedi. Sessiz sedasız bir ziyaret olsun kimse katılmasın diye de il başkanı arkadaşlarımıza tembih ettim ama sevgi engel tanımıyor. Allah, sizlerden razı olsun. Gençlerle yüz yüze geleceğimiz, kucaklaşacağımız o günlerin elbette yakın olmasını rabbimden niyaz ediyoruz. Gayret edeceğiz ve tedbiri elden bırakmayacağız."

'HEDEF, YEREL HİZMETİ AK PARTİ HİZMETİYLE BULUŞTURMAK'

İzmir'de hedefin yerel hizmeti AK Parti hizmetiyle buluşturmak olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Menemen'in güzel şeylerle anılması lazım. Menemenliler bunu hak ediyor. Görevi devralan Aydın başkanımızın Menemen'in aydınlık günleri için canla başla çalışacağına yürekten inanıyoruz. Bu sevgi, bu inancımızı daha da sağlamlaştırıyor ve pekiştiriyoruz. Kendisine Allah'tan muvaffakiyet diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Biz de kongremiz bitirdik. Yeni döneme, 'Bismillah' dedik. Yeni dönem nedir? 2023 ve 2024 hedeflerine ulaşmak. 2023'te milletin adamı, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçiyoruz değil mi Menemen? 2024'de de hedefimiz, yerel hizmeti AK Parti hizmetiyle buluşturmak olacak. Bunun yolu Menemen'de, Kiraz'da, Bayındır'da, Bergama'da ve Ödemiş'te. Cumhur İttifakı gittikçe güçlenerek, devam ediyor. Hem Türkiye genelinde hem de belediyelerimizde iş birliğini daha da güçlendirerek sürdüreceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Menemenli ve İzmirli hemşerilerimi selamlıyorum. Cumanız mübarek gününüz aydın olsun" dedi.

'MENEMEN'DE YENİ BİR ATILIM DÖNEMİ BAŞLATIYORUZ'

Menemen'de yeni bir dönemin başladığını ifade eden Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan ise, "Menemen 200 bin nüfusu ile İzmir'in en hızlı gelişen ilçesidir. Tarımdan sanayiye, eğitimden spora her alanda yatırımlara ihtiyaç bulunmaktadır. Sayın Genel Başkanvekilimiz, bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetleri yakinen biliyorum. Menemen'de yeni bir atılım dönemi başlatıyoruz. İhtiyaçlarımızı büyüklerimizin desteğiyle gidereceğimize söz veriyorum" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de "Belediyenin başında başkanvekili olarak Aydın Pehlivan kardeşimiz var. Pehlivan'a meclis üyelerimize ve Menemen teşkilatına çok güveniyoruz. Menemen'in kaderini değiştirecekler. Menemen'de çok şey değişecek" diye konuştu.

Yıldırım, Katip Çelebi Üniversitesi'ne gerçekleştireceği ziyaret için ilçeden ayrıldı.

İZMİR AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Menemen\'de partililere seslendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İZMİR AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Menemen'de partililere seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor
    07:10 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Ghost of Tsushima Director's Cut PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
    07:09 Ghost of Tsushima Director's Cut PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

    Sony, Ghost of Tsushima Director's Cut için PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu, 16 Mayıs'ta Epic Games Store üzerinden PC için erişilebilir olacak. Oyunun düşük ayarlarda 1080p çözünürlükte 30 FPS'de çalışması mümkün olacak. Önerilen ise yüksek ayarlarda 1080p'de 60 FPS'yi hedefliyor. Ayrıca oyun en yeni grafik teknolojilerini destekleyecek ve ultra geniş monitörleri de destekleyecek. Ghost of Tsushima Director's Cut, tek oyunculu senaryoya ek olarak Iki Island genişlemesini ve Legends çok oyunculu modunu sunacak. PC ve PlayStation için çapraz oyun desteği de bulunacak. Oyunun fiyatı 1499 TL olacak.

  • İzmir Çiğli'de organize sanayi bölgesindeki kauçuk ve plastik fabrikasında yangın çıktı! Ekipler olay yerine sevk edildi
    07:03 İzmir Çiğli'de organize sanayi bölgesindeki kauçuk ve plastik fabrikasında yangın çıktı! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İzmir Çiğli'de organize sanayi bölgesindeki kauçuk ve plastik fabrikasında yangın çıktı! Ekipler olay yerine sevk edildi

  • İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı
    06:59 İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı

    İzmir Çiğli'de bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrikalardaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı
    06:58 Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda çıkan yangın, ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu hızla yayıldı. Yangın, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bir araç da zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü ve polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

  • Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi
    06:56 Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu çıkan yangın, cep telefonu kameralarınca kaydedildi. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti ve yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri kullanılamaz hale geldi ve çevredeki bir araç da zarar gördü. Olay yerine polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi
    06:47 Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi

    Tokat merkezli 2 depremin merkez üssü olan Sulusaray ile depremden etkilenen Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde eğitime ara verildi. Tokat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerindeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verileceği belirtildi.

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    06:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.


Advertisement