AK Parti Giresun Milletvekili Geldi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Giresun Milletvekili Geldi Açıklaması

"AKSA Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı, hatalı uygulamalar yaptıklarını kabul etmiş ve düzeltme sözü vermiştir" dedi.

23.01.2013 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi,

"AKSA Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı, hatalı uygulamalar yaptıklarını kabul etmiş ve düzeltme sözü vermiştir" dedi.

Geldi, yaptığı yazılı açıklamada, Giresun'da yaşanan elektrik sorunlarıyla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildiğini belirtti.

Toplantıda elektrikle ilgili sorunların ve bunlara ilişkin ilçe ile köylerdeki muhtarlarca tutanak altına alınan şikayetlerin dile getirildiğini ifade eden Geldi, şunları kaydetti:

"Toplantıda ilgili firmanın bizler nezdinde kredisinin kalmadığını ve sözleşmesinin iptal edilmesi gerektiğini söyledik. AKSA Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı, hatalı uygulamalar yaptıklarını kabul etmiş ve düzeltme sözü vermiştir. Özellikle 18 milyon liralık ödeneğin 10 milyon liralık bölümünün harcanamamasının çok bariz bir hata olduğunu belirtti. Kazancı 2013 yılında yatırımlara hız verileceğini ve bu bağlamda 2013 yılı sonuna kadar enerji kesintilerini gösteren merkezi otomasyon sistemine geçileceğini taahhüt etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mercan ise şikayetlerin şirketin uygulamaları açısından hiç hoş olmadığını, 6 ay sonra iyileştirme anlamında gelişme olup olmadığının yeni bir toplantıda değerlendirileceğini ve sürecin takip edileceğini belirtti."

Muhabir: Sinan Yıldız/ Gültekin Yetgin

Yayıncı: İsmail Çimen - GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Giresun Milletvekili Geldi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement