AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Daha dün meydanlarda 'Bize yetki verin asgari ücrete, emekli maaşına zam yapacağız' deyip esip gürleyenler, daha seçim akşamı tekrar seçim isteyerek koalisyon görüşmeleri için masaya bile oturmadılar" dedi.

07.08.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Daha dün meydanlarda 'Bize yetki verin asgari ücrete, emekli maaşına zam yapacağız' deyip esip gürleyenler, daha seçim akşamı tekrar seçim isteyerek koalisyon görüşmeleri için masaya bile oturmadılar" dedi.

Tatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'nin tüm gayret ve çabalarına rağmen muhalefet partilerinin tutumu nedeniyle bugüne kadar hükümetin kurulamadığını belirtti.

Genel seçimler öncesi halka söz veren partilerin ellerini taşın altına koyması gerektiğini kaydeden Tatlı, şöyle devam etti:

"Mangalda kül bırakmayan, bunca yapılan dev hizmeti 'Devletin işi bu, yapılacak tabii' diyerek burun kıvıranların meydan şovlarında şimdi eser bile kalmadı. Daha dün meydanlarda 'Bize yetki verin asgari ücrete, emekli maaşına zam yapacağız' diyerek esip gürleyenler, daha seçim akşamı tekrar seçim isteyerek koalisyon görüşmeleri için masaya bile oturmadılar. Bu taşın altına ellerini koymadılar. Görevden kaçarak türlü bahaneler üreterek milleti iktidarsız bıraktılar. Masaya oturanlarda imkansız isteklerle aldıkları oyun idrakine varmadan hareket ettiler. Artık milletimiz bunların meydanlarda boş boş atıp tuttuklarını, ülkeyle veya milletimizle dertlenmediklerini çok iyi gördü."

Tatlı,"Görünen odur ki koalisyon görüşmelerinden bir şey çıkmazsa tekrar seçim görünmektedir" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu seçimde milletimiz meydanda sıkan ama masaya gelince kaçanları sandığa gömecektir. Askerimizi, polisimizi şehit eden hainlere terörist diyemeyenleri ve göbeğinden bağlı olanları, onları barajı aşsın diye emanet oy veren sözde ulusalcıları bu millet milli bir duruşla tek tek sandığa gömecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement