AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Bu millet yaşanan ihanet sürecini ve bu ülkeyi, AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanımızı indirme uğruna ateşe atmaya çalışanları 1 Kasım'da sandığa gömecektir" dedi.

03.09.2015 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Bu millet yaşanan ihanet sürecini ve bu ülkeyi, AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanımızı indirme uğruna ateşe atmaya çalışanları 1 Kasım'da sandığa gömecektir" dedi.

Tatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin, karanlık güçlerin hedefinde olduğunu belirtti.

7 Haziran Genel Seçimi öncesi türlü oyunlar, hileler, birleşmeler, gizli ve açık ittifaklar ile AK Parti'nin tek başına iktidar olmaması için inanılmaz bir ihanet sürecinin yaşandığını söyleyen Tatlı, "Terör üzerinden siyaset yapanların, sözde milliyetçilerin 13 senede bu ülkeyi şaha kaldıran, dünya nezdinde itibarını artıran ve halkımızın büyük kısmının desteği ile seçilmiş Cumhurbaşkanımıza saldırırken, terör örgütüne açıkça destek verenlere kuzu kesildiklerini gördük" diye konuştu.

Tatlı, yaşananları Türk halkının da iyi gördüğünü ve gereken cevabı sandıkta vereceğine inandıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bunları sadece biz değil, milletimiz de gördü. Milletimiz meydanlarda verdikleri sözleri umut kabul edip onlara oy verdi ama onlar ülkeyi yönetmeyi değil krizi, kaosu ve çözümsüzlüğü ilke edindiler. "Bu millet yaşanan ihanet sürecini ve bu ülkeyi, AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanımızı indirme uğruna ateşe atmaya çalışanları 1 Kasım'da sandığa gömecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement