AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Sanayi'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Sanayi'de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Sanayi\'de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Kahta Küçük Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

11.08.2012 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Kahta Küçük Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

Küçük Sanayi Sitesin'de incelemelerde bulunan Aydın'ı; Kaymakam Metin Esen, AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Sait Uluçay, il genel meclis üyeleri ve sanayi sitesi esnafı karşıladı. Aydın'a İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat eşlik etti.

Sanayi sitesindeki esnafın sorunlarını dinleyen Aydın, esnafın yol talebine olumlu cevap vererek en kısa zamanda yollarını ve yol üstünde bulunan kavşaklarını yapacaklarını dile getirdi. Kahta için güzel hizmetler yaptıklarını belirten Aydın, sulama ve tarım projeleri, eğitim, sağlık ve ulaşım projeleri hakkında detaylı bilgi verdi. Kahta'nın önümüzdeki beş yıl içinde çağ atlayacağını ifade eden Aydın, "Adıyaman daha önceki yıllarda 'kamu yatırımlarını alma' sıralamasında 68'inci durumdayken, bugün 13'üncü sıraya geldi. Buradan da ne kadar çok hizmet aldığımızı görebiliriz. Köprüler, yollar, fabrikalar, sosyal tesisler, sağlık tesisleri gibi birçok yatırımımız oldu. Tamamlanmış ve devam eden yatırımlarımız var. Bugün bunlardan birkaç tanesini gezeceğiz. Siz sanayicilerin bizden talepleri olursa, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz" dedi.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan İnan da konuşmasında Ahmet Aydın'dan talepleri olduğunu söyleyerek, bu sorunları çözme noktasında kendisinin büyük çaba harcayacağı inancında olduklarını kaydetti.

Sanayicilerin talep ve isteklerini dinledikten sonra Küçük Sanayi Sitesi'nden ayrılan Ahmet Aydın, Organize Sanayi Bölgesi'nde ve ilçe merkezinde inşaat çalışmaları devam eden hizmetleri yerinde inceledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Sanayi'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement