AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu Açıklaması: Artık Bir Meşruiyeti Kalmadı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu Açıklaması: Artık Bir Meşruiyeti Kalmadı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'de yaşanan kurultay krizi hakkında konuşarak, "Kılıçdaroğlu'nun siyaseten artık bir meşruiyeti kalmadı." dedi.

06.08.2018 23:22  Güncelleme: 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan kurultay çağrısına yorum geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Turan CHP'deki kurultay tartışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. Turan, "Kılıçdaroğlu'nun siyaseten artık bir meşruiyeti kalmadı" diye konuştu.

"SENİN PARTİDE BİR KARŞILIĞIN YOKTUR"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'de yaşanan kongre tartışmalarına ilişkin, "Kılıçdaroğlu'nun siyaseten artık bir meşruiyeti kalmadı. Delegelerin yarısı imza vermiş. Sen diyorsun ki 'Yok iki kişi eksik, yok üç kişi eksik.' Yahu istenmiyorsun. Bırak git artık. Bu kadar adam seni istemiyorsa senin partide artık bir karşılığın yoktur" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu Açıklaması: Artık Bir Meşruiyeti Kalmadı

HER DAİM MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Turan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Beyçayır köyünüziyaretinde yaptığı konuşmada, sadece seçim dönemlerinde değil her zaman köyleriziyaret ettiklerini belirterek, "Bizler, bugün söz verip deyarın cayanlardan değiliz. Her daim milletimizin yanındayız.Milletimizin hanesine, köyüne, kasabasına misafir olmak bizleriçin gururdur, şereftir." ifadesini kullandı.

"YAHU İSTENMİYORSUN BIRAK GİT ARTIK"

CHP'deki kurultaytartışmalarına da değinen Turan, şunları kaydetti:"Kılıçdaroğlu'nun siyaseten artık bir meşruiyeti kalmadı. Delegelerinyarısı imza vermiş. Sen diyorsun ki 'Yok iki kişi eksik, yok üçkişi eksik. Yahu istenmiyorsun. Bırak git artık. Bu kadar adam seni istemiyorsa senin partide artık bir karşılığınyoktur. Ama adam bırakıp gitmiyor. Çünkü projeyle gelmiş. Çünkükaset operasyonuyla gelmiş. Kılıçdaroğlu geldikten sonra varolan CHP'ye bakın. CHP'de bırakın siyaset yapmayı, hayatında CHP'nin kapısından bile geçmemiş, şaibeli tipler ön seçimde en başta çıktılar. Çünkü partinin genetiğiyle oynadılar. Milli hassasiyeti olan CHP'lileri tasfiye edip yerli ve milli ne kadar değer varsa hepsine hakaret eden adamları baş tacıyaptılar. Mustafa Kemal Atatürk'ün 95 yıllık partisini HDP'nin kötü bir karikatürü haline getirdiler."

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu Açıklaması: Artık Bir Meşruiyeti Kalmadı
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan\'dan Kılıçdaroğlu Açıklaması: Artık Bir Meşruiyeti Kalmadı

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu Açıklaması: Artık Bir Meşruiyeti Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement