AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş Kayseri'de

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "O günkü şartlarda hem vatansever silahlı kuvvetlerimizin mensupları ve özelikle de emniyet teşkilatımızın hakikaten vatan savunmasında yetiştirilmiş vatan evlatlarının büyük bir direnciyle o gün 15 Temmuz darbe girişimi atlatıldı.

11.08.2017 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "O günkü şartlarda hem vatansever silahlı kuvvetlerimizin mensupları ve özelikle de emniyet teşkilatımızın hakikaten vatan savunmasında yetiştirilmiş vatan evlatlarının büyük bir direnciyle o gün 15 Temmuz darbe girişimi atlatıldı." dedi.

Melikgazi Belediyesince Gezi Fatih Mahallesi'nde yapılacak olan emniyet hizmet binasının temel atma törenine katılan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, emeği geçenlere teşekkür etti. Kamçı, yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak projenin gelecek yıl tamamlanmasının beklendiğini belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da bu konuda gayret gösteren ve emeği geçen belediyelere ve çalışanlara tebriklerini ve teşekkürlerini iletti.

15 Temmuz 2016'da Türkiye'nin hain bir kalkışmayla karşı karşıya kaldığını anımsatan Elitaş, şunları söyledi:

"O hain kalkışmanın odak noktası üzülerek, her zaman da ifade etmekten imtina ederek söylüyorum gurur kaynağımız, göz bebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızdırılan üniforma giydirilmiş, derinlerden köstebek gibi yerleşen o ihanet şebekesinin, peygamber ocağı dediğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerine sızarak bu ülkeye ihanet etmek, bu ülkeyi bölmek, bu ülkeyi işgal ettirmek üzere kurdukları bir operasyon. O günkü şartlarda hem vatansever silahlı kuvvetlerimizin mensupları ve özelikle de emniyet teşkilatımızın hakikaten vatan savunmasında yetiştirilmiş vatan evlatlarının büyük bir direnciyle o gün 15 Temmuz darbe girişimi atlatıldı."

Elitaş, "Vatan savunması için büyük bir azim ve gayretle, inançla, imanla o gün gözümle şahit olduğum emniyet teşkilatına böyle binalar hakikaten hak edilen binalar. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Onlara helal olsun." dedi.

Karakolların değiştiğini belirten Elitaş, eskiden karakola gitmenin farklı olduğunu kaydetti. Çocukların polislerle korkutulduğunu anımsatan Elitaş, "Şimdi polis vatandaşın şefkatli yüzü konumuna doğru dönmeye başladı. Artık sistem, dönem değişti. Polisin yumuşak ve sıcak yüzü ortaya çıkmaya ve yardım istenebilen, yardımcı olan kişi olarak görülmeye başlandı ki bu da önemli bir hadisedir diye düşünüyorum." diye konuştu.

Programda, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, edilen duanın ardından emniyet hizmet binasının temelini attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement