AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Bu coğrafyanın kaderi, Türkiye'nin, Anadolu'nun güçlü olmasıyla bağlantılıdır.

26.08.2017 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Bu coğrafyanın kaderi, Türkiye'nin, Anadolu'nun güçlü olmasıyla bağlantılıdır. Bunu aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Onun için yeni Türkiye'nin inşasında sağımızda, solumuzda kim var demeden el birliğiyle çalışmamız lazım." dedi.

Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında yayımlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ilçe yapılan Aksaray'ın Sultanhanı beldesinde düzenlenen programa katılan İnceöz, Sultanhanı ilçesinin 1 Kasım ve 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye önemli derecede destek verdiğini söyledi.

Aksaray ve Sultanhanı ilçesinin Türkiye'nin geçtiği kritik süreçlerde her zaman dimdik ayakta durduğunu belirten İnceöz, kendilerine bu anlamda destek veren herkese teşekkür etti.

İnceöz, Son KHK ile Sultanhanı'nın ilçe olmasından dolayı büyük mutlululuk yaşadıklarını, bugün de vatandaşların yaşadığı sevince ortak olmak için ilçeye geldiklerini ifade ederek, "Sultanhanı, 10 bin nüfusa sahip bir beldeydi. Son yayınlanan KHK ile ilçe oldu. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İlçemizi bugünden itibaren dünyaya tanıtmak için çalışmalıyız. Burada dünyanın en büyük kervansarayı ve dünyanın en önemli tarihi halılarının restore dildiği atölyeler var. İlçemizi tüm dünyaya turizm ve kültür özellikleriyle tanıtmamız lazım." diye konuştu.

Malazgirt Zaferi'nin 946. yıl dönümünün de coşkuyla kutlandığını ve bugünün Türk tarihinde önemli yerinin olduğunu vurgulayan İlknur İnceöz, şunları kaydetti:

"Bugün, 26 Ağustos yani Anadolu'nun kapılarının Türklere açıldığı bir gün. İnşallah daha önce belirlediğimiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru adım adım ilerleyeceğiz. Çocuklarımızın güçlü Türkiye'de yaşayabilmesi ve hayallerimizi gerçekleştirmek için heyecanımızla, coşkumuzla durmadan çalışacağız. Önümüzdeki süreçler Türkiye için çok önemli. Ülkemiz için gerçekleştireceğimiz daha çok işimiz var. Bu coğrafyanın kaderi, Türkiye'nin, Anadolu'nun güçlü olmasıyla bağlantılıdır. Bunu aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Onun için yeni Türkiye'nin inşasında sağımızda, solumuzda kim var demeden el birliğiyle çalışmamız lazım."

Konuşmanın ardından havai fişek gösterisi ve ses sanatçısı Mine Gez konseri düzenlendi.

Programa, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement