AK Parti Grup Başkanvekili Turan - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Turan

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Yarın Başbakanımızın katılımıyla 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştireceğiz.

20.01.2018 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Yarın Başbakanımızın katılımıyla 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre öncesi hemşehrilerimizle bir araya gelerek kendilerini adeta bir düğün havasında geçecek kongremize davet ettik." dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer'i ziyaret ederek, pazar esnafıyla bir araya gelen Turan, yaptığı konuşmada, her fırsat bulduğunda Çanakkale'ye geldiğini söyledi.

Lapseki'nin geleneksel cumartesi pazarını gezdiğini ve hemşehrileriyle bir araya geldiğini belirten Turan, şunları kaydetti:

"Esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Bizi diğer partilerden ayıran en büyük özellik, seçimden seçime değil, her zaman buralarda olmamız. Ankara'da işimiz biter bitmez buralara gelmeyi görev biliyoruz. Ne kadar hemşehrimizle beraber oluyorsak o kadar enerji doluyoruz. Yarın Başbakanımızın katılımıyla 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre öncesi hemşehrilerimizle bir araya gelerek kendilerini adeta bir düğün havasında geçecek kongremize davet ettik."

Turan, "Şimdiden il kongremiz ve yeni seçilecek il yönetimimiz hayırlı olsun. Bu şehirde yapacağımız daha çok iş var." ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Turan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement