AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Tünel İnşaatını İnceledi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Tünel İnşaatını İnceledi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kilye koyundaki T2 tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

20.09.2018 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kilye koyundaki T2 tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

Yetkililerden bilgi aldıktan sonra gazetecilere açıklada bulunan Turan, söz konusu güzergahta 5 bin 500 metre uzunluğunda 6 ayrı tünel yapılacağını söyledi.

Turan, bu tünellerden birinin tamamlanma aşamasına geldiğini aktararak, memleketin kalkınması için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Projenin son durumunu yerinde incelediklerini belirten Turan, "Çanakkale'deki yatırımlarımızda hiç duran bir yatırım yok. Aynen takvime uyarak yolumuza devam ediyoruz. Çünkü bu memlekete ne kadar hizmet edersek edelim bu memlekete olan borcumuzu ödemiş olmayız. Şehitlerimizin, gazilerimizin en yoğun olduğu topraklardayız onlara olan borcumuzu ödemiş olmayız." dedi.

Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Engin ve partililerin de yer aldığı incelemede Turan ve beraberindekiler tünelin içinden geçiş yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Tünel İnşaatını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement