AK Parti Gülşehir İlçe Teşkilatı Görevlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gülşehir İlçe Teşkilatı Görevlendirme Toplantısı Yapıldı

11 Aralık'ta yapılan AK Parti ilçe kongresinde yönetim kuruluna seçilen üyeler, yeni ilçe başkanı Kadir Salman başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımını belirlediler.

30.12.2011 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gülşehir İlçe Teşkilatı görevlendirme toplantısı yapıldı.

11 Aralık'ta yapılan AK Parti ilçe kongresinde yönetim kuruluna seçilen üyeler, yeni ilçe başkanı Kadir Salman başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımını belirlediler.

Toplantıda konuşan Salman, iyi bir kadro ile göreve geldiklerini ifade ederek, hedeflerinin 2014'de yapılacak yerel seçimlerde AK Parti oylarının en üst seviyeye çıkarmak olduğunu söyledi.

Salman, bu hedefe ulaşmak için yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağlımı yaptıklarını dile getirerek, yeni yönetimle "AK kadrolarla 2023 vizyonunu" çerçevesinde Gülşehir'de çalışmalar yürüteceklerini ve yeni yönetimin Gülşehir'e hayırlı olması dileğinde bulundu.

AK Parti Gülşehir İlçe Teşkilatında yeni görev dağılımı ise şu şekilde oluştu:

"İlçe Başkanı Kadir Salman, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Metin Koçak, Teşkilat Başkanı Cemil Balıkçı, Seçim İşleri Başkanı Türker İnce, Tanıtım ve Medya Başkanı Zafer Kantarcı, Sosyal İşler Başkanı Erol Barınır, Dış İlişkiler Başkanı Sadettin Alper, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Güven Çalışır, Ekonomik İşler Başkanı Bayram Taşkın, Halkla İlişkiler Başkanı Yakup Aydoğdu, İdari ve Mali İşler Başkanı Lokman Tosun, Ar-Ge Başkanı Eşref Avcı, İlçe Sekreteri Altan Irmak, Asil Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Ünal, Fatma Canlı, Hulusi Yaman, Necati Güler, Osman Koçak, Saffet Yavuzer ve Sevgi Doğan."

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Gülşehir İlçe Teşkilatı Görevlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement