AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı delege seçimlerini yaptı - Son Dakika
Politika

AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı delege seçimlerini yaptı

AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı delege seçimlerini yaptı

AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi öncesi delege seçimleri gerçekleştirildi.

16.12.2019 11:34  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi öncesi delege seçimleri gerçekleştirildi.

AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı Başkanı İsmail Yılmaz, partisinin 7. Olağan kongresi öncesinde 112 delegenin belirlenmesi için üyelerin oy kullandığını açıkladı. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'da Gülüç'e gelerek seçimleri takip etti. Delege seçimleri için oy kullanmaya gelen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, delege seçimlerinin hem Gülüç'e hem de AK Parti'ye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz'da delege seçimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiğini ifade etti. Yılmaz açıklamasında "Delege seçimlerimiz Gülüç'te bayram havasında, birlik ve beraberlik içerisinde geçiyor. Partimizin 7. Olağan kongresi öncesinde delege seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. 100 delegemiz üyelerimizin oyları ile belirleniyor, 12'de doğal delegemiz var. Toplamda 12 delegemiz Gülüç Belde Teşkilatımızın 7. Olağan kongresinde oy kullanacak. Hem delege seçimlerimizin gemde yapılacak olan 7. Olağan kongremizin Gülüçümüze hemde partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dün olduğu gibi bu günde üyelerimiz, delegelerimiz, mahalle temsilcilerimiz, belediye meclis üyelerimiz, belediye başkanımız, ilçe ve il başkanımız ve milletvekillerimizle uyum içerisinde partimizin bayrağını en üst noktaya taşıyarak halkımıza en iyi hizmetleri sunabilmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı delege seçimlerini yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.

  • Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı
    20:23 Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda İ.O. ve M.Y. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında ruhsatsız tabanca, 60 fişek ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

  • Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişe İzmir Kadın Platformu destek verdi
    20:22 Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişe İzmir Kadın Platformu destek verdi

    Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişin 44'üncü gününde, İzmir Kadın Platformu üyeleri destek için fabrika önünde toplandı. Platform adına açıklama yapan Nuray Öztürk'ün konuşması, Öz Gıda-İş Genel Başkanı Halil Çukutli tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti eleştirdiği gerekçesiyle engellenmeye çalışıldı.

  • Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi
    20:17 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, 18-19 Nisan'da Pakistan'a resmi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Pakistan Genelkurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Savunma Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirildi.

  • Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi
    20:13 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi. Türkiye'de bir dönem belediyelerden kaldırılan 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi, Ali Rıza Ertemur ile Pamukkale Belediyesi'ne geri döndü.

  • AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi Tebrik Etti
    20:12 AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi Tebrik Etti

    AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye tebrik ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar dilediler.


Advertisement