AK Parti Hakkari İl Başkanı Özbek: Millletvekili Adaylığına Başvuracağım - Son Dakika
Güncel

AK Parti Hakkari İl Başkanı Özbek: Millletvekili Adaylığına Başvuracağım

AK Parti Hakkari İl Başkanı Özbek: Millletvekili Adaylığına Başvuracağım

Ak Parti Hakkari il Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Şubat'ta yapılacak kongrede il başkanlığına aday olmayacağını, milletvekili adayı olmak için başvuru yapacağını söyledi.

18.01.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Hakkari il Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Şubat'ta yapılacak kongrede il başkanlığına aday olmayacağını, milletvekili adayı olmak için başvuru yapacağını söyledi.

Basın toplantısı yapan AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, kongrede il başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. 14 adayın il başkanlığı için yarışacağını belirten Özbek, kendisinin milletvekili adayı olmak için başvuru yapacağını söyledi. Özbek, "Kongremiz 7 Şubat 2015'te yapılacak. Bu konuyla ilgili birkaç gün önce genel merkezimize çağrıldım. Bana milletvekili adayı olmam konusunda görüş belirttiler. Bende genel merkezimizin görüşlerine ve takdirlerine saygı duyuyorum. Genel Merkez'in başkanlık için takdir edeceği aday bizim de adayımızdır. Bu görevler halkımızın hizmeti için bir bayrak yarışıdır" dedi.

Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen saldırılara da değinen Özbek, "Bizler öncelikle ifade özgürlüğü adı altında yapılan ırkçılığı kınıyoruz. İslam dini sevgi ve hoşgörü dinidir. İnsanların birbirlerine zarar vermesine asla izin vermez. Bu tür olaylarla dünyada İslamafobiya oluşturmaya çalışanları da şiddetle kınıyoruz. Hangi dinden olursa olsun, insanların saygı duyduğu, değer verdiği kişilere asla hakaret edilmemelidir" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Hakkari İl Başkanı Özbek: Millletvekili Adaylığına Başvuracağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement