AK Parti Hatay Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Hatay Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Hatay İl Başkanlığı, iftar programı düzenledi.

04.06.2018 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hatay İl Başkanlığı, iftar programı düzenledi.

Antakya'da bir restoranda iftar programı düzenleyen AK Parti Hatay İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi öncesi geçmiş dönem milletvekilleri, yöneticileri ve milletvekili adayları ve teşkilat üyelerini bir araya getirdi.

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, iftarda yaptığı konuşmada, Hatay halkının, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı sırasında birçok sıkıntılar yaşadığını ama ne olursa olsun devletinin ve bayrağının yanında durduğunu söyledi.

Her zaman teşkilatının emrinde olduğunu ifade eden Güler, şunları kaydetti:

"Bir il başkanından, bir teşkilat mensubu ne beklerse onu yapmak için çaba sarf ettiğimi bilmenizi istiyorum. AK Parti teşkilatları olarak bir tane kırmızı çizgimiz var o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bunun için 24 Haziran seçimleri hepimiz için önem arz ediyor. Bütün teşkilat üyelerinden ricam bizi yalnız bırakmasınlar."

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise yapılacak seçimin sıradan bir seçim olmadığını ifade ederek, "Bugüne kadar ülkemizin önüne çıkarılan bütün zorlukları el birliği ile omuz omuza vererek, isimler değişse de liderimizle birlikte Türkiye'yi bu noktalara getirdik. İnanıyorum ki 24 Haziran'daki bu önemli imtihandan da AK Parti Hatay teşkilatları en başarılı şekilde çıkacaktır." diye konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili ve adayı Hacı Bayram Türkoğlu da Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini, 24 Haziran seçimlerinin şimdiye kadar yapılan cumhuriyet tarihindeki en önemli seçimlerden biri olduğunu belirtti.

Yapılacak seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda yüzde 60'ın üzerinde oyla göreve devam edeceğine inandığını ifade eden Türkoğlu, şöyle devam etti:

"Milletvekili seçiminde de çoğunluğu sağlamamız lazım. 350'nin üzerinde bir milletvekili sayısı ile parlamentoda AK Parti kadroları olarak yerimizi alalım ki, cumhurbaşkanımızın yürütme organı ile birlikte ülkemizin ihtiyaç duyduğu yasaları çok sağlıklı ve çok rahat şekilde çıkarabilelim."

İftar sonunda teşkilat üyeleri birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Hatay Teşkilatı İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement