AK Parti İl Başkan Adayları Genel Merkeze Çağırıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti İl Başkan Adayları Genel Merkeze Çağırıldı

AK Parti İl Başkan Adayları Genel Merkeze Çağırıldı

AK Parti Giresun camiasında yeni il başkanı için meraklı bekleyiş sürüyor.

29.09.2013 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun camiasında yeni il başkanı için meraklı bekleyiş sürüyor.

AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk'ün istifasının ardından Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları görevden alınmıştı. AK Parti İl Teşkilatında yaşanan bu beklenmedik şaşkınlık şimdi yerini yeni görevlendirmenin kimlere verileceği merakına bıraktı. Giresun'da İl Başkanı Sabri Öztürk ve 40 asil, 4 yedek üyenin istifasının ardından Giresun'a gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım ile Giresun Koordinatörü Muhyettin Aksak, partinin ileri gelenlerinden yeni görevlendirmeler için isim aldı.

Parti üyelerinden alınan isimler doğrultusunda Giresun Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Demirci, eski milletvekilleri Hasan Aydın, Ali Temür ve eski İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile Giresun Üniversitesi'nin eski Rektör Vekillerinden Prof. Yılmaz Can'ın isimlerinin öne çıktığı öğrenildi.

Giresunlu partililerin önerisiyle ismi çıkan il başkan adaylarının AK Parti Genel Merkezi'ne çağırıldığı belirtildi.

İl Başkan adaylarından Mustafa Demirci, partililerin tavsiyesi üzerine isminin çıktığını belirterek görev verilirse, görevden kaçmayacağını söyledi. Genel Merkez'de nasıl bir görevlendirmeyle karşılaşacağını bilmediğini belirten Demirci, çağırılan diğer isimleri de doğruladı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İl Başkan Adayları Genel Merkeze Çağırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement