10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'ne doğru - Son Dakika
Politika

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'ne doğru

10 Kasım Atatürk\'ü Anma Günü\'ne doğru

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

09.11.2020 09:47  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Angı, mesajında Türk milletinin, Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlayıp, Cumhuriyet'i yeni eserlerle yücelterek sonsuza kadar yaşatacağını vurguladı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, yok edilmek istenen Türk ulusunu ayağa kaldıran bir lider olduğunu belirten Angı, "Yanmış, yıkılmış yurt toprakları üzerinde yeni bir devlet kurarak, çağdaş dünyayla bütünleşmemizi sağlamış, bizlere demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke ve aydınlık yarınlar armağan etmiş büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet'in ve demokrasinin değerlerinin her şartta korunması gerektiğine dikkati çeken Angı, şunları kaydetti:

"10 Kasımlar, artık O'nun aramızdan ayrılışının anma ve matem günü olmaktan çıkarak, bize bırakmış olduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara, gelecek nesillere taşımaktır. Milletimiz, Cumhuriyet'imizin ve demokrasinin değerlerini her şartta koruyarak, bu düşüncelerini özümseyerek, Atatürk'ün, açtığı yolda ilerleyip, gösterdiği hedefe ulaşmak için çabalayacaktır. Bu tarihten gelen bir sorumluluğumuz, gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir. Aramızdan ayrılışının 82. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'ne doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement