AK Parti İl Başkanı Baybatur'dan Turgutlu İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Baybatur'dan Turgutlu İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Baybatur\'dan Turgutlu İlçe Teşkilatına Ziyaret

partisinin yeni seçilen Turgutlu İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

15.03.2012 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte,

partisinin yeni seçilen Turgutlu İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Baybatur'a İl Başkan Yardımcıları Gürkan Koyuncu, İsmail Aydın, Salih Fulcun, Ali Karan, Hüsnü Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Meltem Tandelen, Ayşe Hekimoğlu, Tuba Ferliol, Mehmet Ali Özaltın, Ali Arslan, Ali Delen, Mehmet Özer, Arif Bakkaloğlu, Necip Denktaş, Fuat Altıntaş, Halil Başkentli, Hayri Soytürk, Ataman Taydaş, Hüseyin Işıkal, Nihat Türkoğlu, İlhami Taşdemir, İsmail Önal, Osman Sönmez, Muhittin Çalımcı, Selman Alkış, Serkan Dumlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan eşlik etti. Ziyarette konuşan Baybatur, "Biz, sizlere hayırlı olsun demek üzere bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberliğinizi muhafaza edin. Turgutlu bizim için her zaman önem arz etmektedir. Adeta lokomotif görevini icra etmektedir. Bu güzel davranışınız merkez ilçe teşkilatımız başta olmak üzere diğer ilçelerimize de örnek olmasını tavsiye ediyorum. Yaklaşan seçimler var,

kendimizi hazırlamalıyız. Daha önceki başarılı çalışmalarımızı bundan sonrada yine birlik ve beraberlik içinde devam ettirmeliyiz. Bizim tek amacımız var o da insanımızın refahı ve mutluluğudur." dedi.

Halkın teveccühü ile AK Parti'nin yapılan her seçimde başarılı sonuçlar aldığını ifade eden Baybatur " Allah'a hamolsun ki, bu aziz milletimiz, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti'ye çok büyük teveccüh göstermiş ve her seçimde tek başına iş başına iktidara getirmiştir. 2014 seçimleri bizim için çok önemlidir. Turgutlu'daki beklenti ve arzu, 2014 gelse de belediyeyi tekrar alsak düşüncesi içerisindedir. Belediye başkanımızın ve meclis üyelerimizin, il genel meclisi üyelerimizin kıymetini bilelim. Daha da önemlisi yönetim olarak birbirimizin kıymetini bilelim. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim ve aziz milletimize olan sevdamızı gönüllerimizden asla eksik etmeyelim. Ak Parti demek millet demektir. Çünkü partimizin asıl sahibi milletimizdir. Milletimize de hizmet noktasında gece gündüz demeden onların refahı ve mutluluğu için çalışmalarımıza devam edelim." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman, İl Başkanı Baybatur ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Azman, her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde hareket ederek 2014 seçimlerine hazırlanacaklarını, millete hizmet noktasında durmadan yorulmadan hizmete devam edeceklerini ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Baybatur'dan Turgutlu İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement