AK Parti İl Başkanı Sorgun: - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Sorgun:

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Gıda Üreticileriyle Bir Araya Geldi.

22.02.2011 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya gıda üreticileriyle bir araya geldi.

Sorgun, AK Parti Konya milletvekillerinin de katılımıyla Cebel Fabrikası'nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasında, " Türkiye, üreticisini sanayici ve vatandaşını dünyanın hiçbir yerinde asla yalnız bırakmadı, bırakmayacaktır. İsteyen istediği ülkede üretimini yapabiliyor" dedi.

Konyalı sanayici ve üreticinin sorun, istek ve önerilerini dinlemek, karşılıklı fikir alışverişinde ve bir çözüm bulabilmek için sık sık bu tür programlar düzenlediklerini ifade eden Sorgun, gıda üreticileri ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

"Artık dünya, daha çok bilen ve daha çok eğitim alan ellerle şekilleniyor. Bunun her alanda oturması gerekiyor" diyen Sorgun, Türkiye'nin son yıllarda her alanda atağa geçtiğini, dış politikada ise çözüm için aranan ülke haline geldiğini vurguladı.

Bu durumun hem sanayici, tüccar ve üreticiye hem de dışarıda yaşayan vatandaşlarımıza olumlu olarak yansıdığını ifade eden Sorgun, "Dünya'nın neresinde olursak olalım Türkiye, vatandaşını ve yatırımcısını asla yalnız bırakmaz. Onun sorunlarını isteklerini dikkate alır ve çözer" dedi.

Programa AK Parti Konya milletvekilleri Hasan Angı, Mustafa Kabakçı, Orhan Erdem, Ali Öztürk ve Hüsnü Tuna, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğur Kaleli, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ile gıda üreticileri katıldı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Sorgun: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement