AK Parti İl Başkanı Yanar, Tabipler Oda Başkanı Ergün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti İl Başkanı Yanar, Tabipler Oda Başkanı Ergün'ü Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Yanar, Tabipler Oda Başkanı Ergün\'ü Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tabipler Odası Başkanı Hüseyin Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu.

14.03.2018 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tabipler Odası Başkanı Hüseyin Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Nevşehir il yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini şu günlerde Nevşehir Tabipler Odasının vatansever yaklaşımının birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirmesi adına önemli bir adım olduğunu kaydetti.

Yanar, açıklamasında, "Doktorlarımızın çalışma şartlarını ve yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz ve bu sıkıntıların çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doktorlarımız neredeyse hiç mesai saati gözetmeden görev yapan insanlarımız. Doktorluk mesleği para kazanmaktan ziyade hizmet aşkıyla yapılan zor bir meslek. Gecesi gündüzü olmayan, kimi zaman uykusuz şekilde fedakarca çalışan tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum ve bu vesileyle 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum. Ayrıca Nevşehir Tabipler Odamızın birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde sergilemiş olduğu vatansever tutumundan dolayı da gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu. Nevşehir Tabipler Odası Başkanı Hüseyin Ergün ise AK Parti İl Başkanı Yanar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti heyetine teşekkür etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İl Başkanı Yanar, Tabipler Oda Başkanı Ergün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi
    20:17 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, 18-19 Nisan'da Pakistan'a resmi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Pakistan Genelkurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Savunma Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirildi.

  • Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi
    20:13 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi. Türkiye'de bir dönem belediyelerden kaldırılan 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi, Ali Rıza Ertemur ile Pamukkale Belediyesi'ne geri döndü.

  • CHP'li Belediye Başkanı, AKP'den devralınan belediyenin borcunu billboardlarla duyurdu
    20:11 CHP'li Belediye Başkanı, AKP'den devralınan belediyenin borcunu billboardlarla duyurdu

    Kayseri Akkışla'nın CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Dursun, AKP'den devralınan belediyenin borcunun 17 milyon 711 bin 899 TL olduğunu billboardlarla kamuoyuna duyurdu.

  • 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu:
    20:06 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu: "5 Yıl Boyunca, Tam 1.019 Teftiş ve İncelemeden Alnımızın Akıyla Çıktık"

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı ‘Faaliyet Raporu Sunumu’nu gerçekleştirdi. Önceki dönem görev süreleri boyunca, belirli kişi ve grupları koruyup, kollama anlayışı içerisinde olmadıklarını, bundan sonra da olmayacaklarını vurgulayan İmamoğlu, “Ne yaptıysak, hukuk ve dürüstlük içerisinde yaptık. O nedenle, 5 yıl boyunca, tam 1.019 teftiş ve incelemeden alnımızın akıyla çıktık. Ülkemizin tarihinde, hiçbir belediyeye karşı böylesine bir teftiş dönemi ve teftiş süreci yaşatılmamıştır. Bu bir rekordur” dedi.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Muş Valisi Avni Çakır Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi
    19:44 Muş Valisi Avni Çakır Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

    Muş Valisi Avni Çakır başkanlığında yapılan 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve koordinasyonun önemi vurgulandı. Muş'ta 2024 yılında planlanan 172 projenin durumu açıklandı. Toplantıda, işlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi ve tüm yatırımların vatandaşın hizmetine sunulması için uyum içinde çalışılacağı belirtildi.

  • Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
    19:32 Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

    Mardin'de 2'ci Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda kamu kaynaklarının etkin kullanımı ve koordinasyon gerektiren konular ele alındı.


Advertisement