AK Parti İl Başkanından Serhat Ardahan Gazeteciler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti İl Başkanından Serhat Ardahan Gazeteciler Derneğine Ziyaret

AK Parti İl Başkanından Serhat Ardahan Gazeteciler Derneğine Ziyaret

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Serhat Ardahan Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

09.04.2018 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Serhat Ardahan Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, Ardahan Basının sorun ve taleplerini anlattı. AK Parti İl Başkanı Baydar ise Ardahan'daki gazetecilerin kendini geliştirdiğini ifade etti.

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği'ne ziyarette bulunan Ak Parti teşkilatına, dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Başlı, "Ak Parti İl başkanı, ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kollarımızın yükü her yıl artmasına rağmen gazeteci arkadaşlarımızla hep iç içe olmuşlardır. Hem dernek olarak, hem de basın kuruluşlarını hiçbir zaman ihmal etmediler. Bizler de Ardahan ve ülkenin menfaatine yapılan her çalışmanın destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

AK Parti il Başkanı Baydar ise, belirli aralıklarla Ardahan'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek memleket meseleleri hakkında istişarelerde bulunduklarını söyledi.Baydar, "Bugün sizlerde bizler gibi Ardahan için, Ardahanlının geleceği için çaba ve gayret gösteriyorsunuz. Çalışmalarınızda bunu görüyor ve şahit oluyoruz. Ardahan bizim. Dolayısıyla bu memleket için ne yapsak azdır. Çünkü biz bu memleketin havasını birlikte soluyoruz. Ne mutlu ki bize sorunları çözmek için birlikte oluyoruz. Bu çok önemli. O zaman kazanan Ardahan oluyor." şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti İl Başkanından Serhat Ardahan Gazeteciler Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement