AK Parti İlçe Başkanı Terzioğlu Görevi Devraldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İlçe Başkanı Terzioğlu Görevi Devraldı

AK Parti Genel Merkezince Of İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Hakan Terzioğlu, görevi Fazlı Çapoğlu'ndan devraldı.

06.02.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkezince Of İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Hakan Terzioğlu, görevi Fazlı Çapoğlu'ndan devraldı.

İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, Kıyıcık Belediye Başkanı Hasan Çakır, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, Gençlik Kolları Başkan Vekili Savaş Kul, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

Eski ilçe başkanı Çapoğlu, törende yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günü bugün gibi hatırladığını belirterek, "Ne mutlu bana böyle bir camianın içinde 10 yılı aşkın bir süre görev yapmanın onurunu ve şerefini yaşadım. Eminim aynı duyguları sizler de yaşıyorsunuz. Çok zor bir ilçe olan Of'ta hemşehrilerime hizmet yapmanın şerefini yaşadım. Bu yola çıkarken tek düşüncem hizmet edebilmenin gayreti içinde olmaktı. Eminim ki bizden sonraki arkadaşlarımız da aynı gayret içinde olacaktır" dedi.

Görev aldığı 10 yıl boyunca 3 genel seçim, 2 yerel seçim, 2 referandum yaşadıklarını kaydeden Çapoğlu, "Teşkilat olarak hepsinden başarılı olarak çıktık. Bundan sonra görev alacak arkadaşlarımızın, bu başarıyı daha yukarılara taşıyacaklarına inanıyorum. Bugüne kadar görev yapmış olan arkadaşlarıma teşekkür eder, bundan sonra göreve gelecek arkadaşlara başarılar dilerim" diye konuştu.

Mehmet Hakan Terzioğlu ise kuruluşundan beri hep içinde olduğu partide ilçe başkanı olarak görev yapacak olmanın gururunu yaşadığını belirterek, "İnşallah hayırlı hizmetler yaparak ilçe halkımıza en iyisini sunmanın gayretinde olacağız. Partimize hizmet veren tüm eski yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Elbirliği ile partimizi daha başarılı yapmanın gayretinde olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Çapoğlu, 10 yıldır taşıdığı anahtarı Terzioğlu'na verdi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İlçe Başkanı Terzioğlu Görevi Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement