AK Parti İlçe Başkanı Ülgen'den CHP'li Aldan'a Tepki - Son Dakika
Politika

AK Parti İlçe Başkanı Ülgen'den CHP'li Aldan'a Tepki

AK Parti İlçe Başkanı Ülgen\'den CHP\'li Aldan\'a Tepki

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen düzenlediği basın toplantısı ile bir radyo programında Kanun Hükmünde Kararnameye ilişkin yaptığı konuşma nedeniyle hakkında soruşturma açılan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan’ı sert bir dille eleştirdi.

10.01.2018 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen düzenlediği basın toplantısı ile bir radyo programında Kanun Hükmünde Kararnameye ilişkin yaptığı konuşma nedeniyle hakkında soruşturma açılan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ı sert bir dille eleştirdi. Ülgen, "Ne Ömer Süha Aldan ne de yerelde bir parti temsilcisi özür dilemedi. Türk halkının, bu lafın gereğini ilk seçimde yapacağından en ufak bir kuşkum yok" dedi.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen düzenlediği basın toplantısında, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın 'Kanun Hükmünde Kararname' açıklamasıyla ilgili konuştu. Ülgen, "CHP Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın çok talihsiz bir açıklaması vardı. Şehitlerimize, gazilerimize ve gözünü hiç kırpmadan bedenini tüfeğin, topun önüne koyan vatandaşlarımıza söylediği çok ağır bir laf vardı. Biz bu lafı kesinlikle kabul etmiyoruz ve bunun için yargısal anlamda gerekeni yaptık. Kendisi hakkında il başkanımız başkanlığında, ilçe başkanlarımızla birlikte suç duyurusunda bulunduk. Talihsizce yapılmış bir laf, ancak biz şunu beklerdik vatandaşın önüne çıksın özür dilesin. Maalesef ne kendisi ne de yerelde bir parti temsilcisi özür dilemedi. Maalesef buradaki ilçe başkanı 'cımbızla alınmış bir laf' dedi. Buna nereden bakarsanız bakın, bu laf çok talihsizce ve Türk halkının hak etmediği bir laftır. Türk halkının, bu lafın gereğini ilk seçimde yapacağından en ufak bir kuşkum yok."

"Yurtlarda barınma ile ilgili sorun yok"

Ülgen CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü'nün FETÖ'den alınan yurtların imam hatip okuluna devredilerek, diğer okullarda gitmek isteyen öğrencilerin barınma sorunları nedeniyle imam hatiplere yönlendirildiği iddiasıyla ilgili de konuştu. Ülgen, "Bu iddia külliyen yalan. Çünkü Marmaris'te devletin herhangi bir kurumunda çocuklarımızı zorla imam hatip okullarına gönderme gibi bir durum söz konusu değil. Veliler çocuklarını istediği okula gönderebilir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden bugün barınma için başvuran öğrenci sayısını aldım. 12 öğrenci başvuruda bulunmuş, bunlardan 6'sı imam hatip öğrencisi, 3'ü Sabancı Lisesi öğrencisi ve 3 kişi de diğer okulların öğrencisi. Yurtlarda barınma ile ilgili en ufak bir sorun yok" dedi.

Ülgen ayrıca, İçmeler'deki Kamil Acerer İlkokulu'nun yıkılıp yeniden yapılması için girişimlerde bulunduklarını ancak Marmaris Belediyesi'ne sunulan plan değişikliğinin henüz onaylanmadığını söyledi. Marmaris Belediyesi tarafından ihaleyle satışa çıkartılan 'Otel 47' binası hakkında da konuşan Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, bu alanın otopark olarak kullanılabileceğini savundu. Ülgen, "Biliyorsunuz Otel 47 arazisi belediye tarafından ihale yoluyla satışa çıkarıldı. Burası Marmaris'in tam göbeği. İhaleye giren tek firma var. Bu da ihalenin iptal nedeni olabilir. Buranın Marmaris'e kazandırılması taraftarıyım. Orası altına iki kat otopark üstüne yeşil alan olabilir" dedi.

Ülgen, işverenleri istihdam teşvik paketini takip etmeleri konusunda da uyardı. Toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkartmayacakları yönündeki açıklamaları da hatırlatılarak 'Yerel seçimlerde AK Parti -MHP ittifakı olur mu' sorusuna Ülgen "Yerelde iddiamızı söylüyoruz. AK Parti kadrosunu yerelde yönetime getireceğiz. Bu söylediğiniz genel başkanlık nezdinde yerine getirilecek konu. Biz uygulamakla mükellefiz. 2019'da buraya AK Parti kadroları gelecek" sözleriyle cevapladı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İlçe Başkanı Ülgen'den CHP'li Aldan'a Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement