AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Sürüyor

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın 25. İlçe Danışma Meclisi Toplantıları, Çumra, Akören, Güneysınır ve Ilgın İlçelerinde Devam Etti.

23.02.2011 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın 25. İlçe Danışma Meclisi toplantıları, Çumra, Akören, Güneysınır ve Ilgın ilçelerinde devam etti.

Halkapınar, Ereğli, Emirgazi, Karapınar, Cihanbeyli, Kulu ve Altınekin'in ardından Çumra, Güneysınır, Akören ve Ilgın'da da Danışma Meclisi toplandı.

Toplantılara, AK Parti Konya milletvekilleri Orhan Erdem, Hasan Angı, Muharrem Candan, Hüsnü Tuna, Özkan Öksüz ve Ali Öztürk'ün yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yazlık ile Mustafa Kürkçü katıldı.

Milletvekili Erdem, Çumra'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, CHP ve MHP tarzı siyasi partilerin iktidar olmak gibi bir kaygısının olmadığını söyledi.

Genel seçimlerde iktidarın hangi parti olacağının belli olduğunu ifade eden Erdem,"Bu seçimde iktidar değil muhalefet seçilecek. MHP ve CHP'nin iktidar olmak gibi bir hevesleri yok. CHP 'yüzde 30 oy çıkarırız' diyor ama biz biliyoruz ki bu yüzde 20'yi bulmaz. MHP ise 'barajı nasıl geçeriz' derdinde. Yani söz konusu partiler nasıl 'iktidara yürüyoruz' diyor, hala şaşıyorum" diye konuştu.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement