AK Parti İscehisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti İscehisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İscehisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, partilerinin dünyadaki mülteciliğin standardını yükselttiğini kaydederek, "Suriye'den gelen 200 bine yakın insanı konuk ediyoruz."

02.04.2013 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, partilerinin dünyadaki mülteciliğin standardını yükselttiğini kaydederek, " Suriye'den gelen 200 bine yakın insanı konuk ediyoruz. Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye'ye geliyor ve şaşırıyorlar. Dünyada pek çok yerde mülteci kampları var, ama Türkiye'nin Suriyelilere sağladığı imkanlar yok" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İscehisar İlçe Danışma Meclisi toplantısı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün'ün katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Halil Ürün, Türkiye'nin artık fakir vatandaşına bakan bir ülke olduğunu, her il ve ilçedeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile fakir insanlara ulaşıldığını kaydederek, "Bu kadar nimetlerin şükrünü eda etmeliyiz. Yanı başımızda Suriye var. Oradan gelen 200 bine yakın insanı konuk ediyoruz. AK Parti hükümeti dünyada mültecilerin standardını yükseltmiştir. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye'ye geliyor ve şaşırıyorlar. Dünyada pek çok yerde mülteci kampları var ama Türkiye'nin Suriyelilere sağladığı imkanlar yok. Standartlara yükselttik. Tüm bunlar AK Parti teşkilatlarının çalışmaları ile yapılabiliyor. Suriye'deki insanlar Türkiye'ye keyiflerinden gelmedi. Ekmek yok. Türkiye'den temel gıda malzemesi gidiyor Suriye'ye, çünkü muhtaçlar. Bir kısmına kendi kamplarımızda bakıyoruz bir kısmına da sürekli olarak temel gıda malzemesi un, su gönderiyoruz" dedi.

AK Parti İscehisar İlçe Danışma Meclisi toplantısına, Ürün'ün yanı sıra, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Zeybek, Ahmet Keser, Ziya Coşkun Karadeniz ile İlçe Başkanı Naci Mermer, İl Genel Meclisi Üyesi Selçuk Çirkin, Seydiler Belediye Başkanı Ethem Koç, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Özkan ve çok sayıda partili katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İscehisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement