AK Parti İscehisar İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi - Son Dakika
Güncel

AK Parti İscehisar İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti İscehisar İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti İscehisar İlçe Gençlik Kolları 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

25.09.2017 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İscehisar İlçe Gençlik Kolları 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

İscehisar Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen kongrede AK Parti İscehisar Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çelen, bir önceki yönetimde yer alan dava arkadaşlarıyla gençlere yönelik projelerde gece demeden, gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Çelen, "Gençlik Kolları olarak bizlere destek veren partimizin en üst biriminden en alt birimine bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yeni görevimizde AK Parti kadrolarının gençleri olarak her zaman canla başla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

AK Parti İscehisar Genel Meclis Üyesi Selçuk Çirkin de gençlerin her zaman çalışması gerektiğini savundu.

Çirkin, "Yeni yönetim eski yönetim olgularımızda her son bir başlangıç teşkil etse de gençlerimiz siyaset ile uğraşmalı siyasete zaman ayırarak, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'siyasetin tek limanı ahlaktır' sözü ile yolumuza çıkarak, çalışmalarımıza devam etmeliyiz." diye konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, "Zaman çok çabuk geçiyor. 2019 seçimlerine çok az bir zaman kaldı. AK Partili Gençlik Kolları olarak, bu güne gelene kadar bir çok seçimde beraber olduk. Bizler vatanımız milletimiz için kapı kapı gezerek faaliyetlerimizde bulunacağız." dedi.

Kongre sonunda AK Parti İscehisar Gençlik Kolları Başkanlığına Mesut Çelen getirildi.

Kongreye, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, İl Genel Meclis Üyeleri Selçuk Çirkin, Halim Göral, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen, AL Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, AK Parti İscehisar Kadın Kolları Başkanı Gülsefa Azgın ve partili gençler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İscehisar İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement