AK Parti Isparta Milletvekili Dilek Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Isparta Milletvekili Dilek Açıklaması

AK Parti Isparta Milletvekili Sait Dilek, AK Parti'nin Siyasete Bakış Açısının Hizmet Olduğunu Belirtti.

28.02.2011 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Isparta Milletvekili Sait Dilek, AK Parti'nin siyasete bakış açısının hizmet olduğunu belirterek, genel merkezin her seçimi ayrı ayrı değerlendirdiğini, adayların belirlenmesi konusunda da her seçimden bir ders çıkarıldığını söyledi.

Dilek, Aktif Gazeteciler Derneği'nin davetlisi olarak katıldığı programda, çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

Haziran ayında yapılacak seçimle ilgili AK Parti'nin ülke genelinde yüzde 50'inin biraz üzerinde oy beklediğini ifade eden Dilek, Isparta'da da oy sayılarını bu oranda gördüğünü aktardı. Kendisinin Isparta dışında başka bir yerde siyaset yapmayacağını söyleyen Dilek, sadece hizmeti düşünerek siyaset yaptıklarını ve hedeflerinin de seçimde 4 milletvekili çıkarmak olduğunu kaydetti. Bu seçimlerde Isparta'yı ve Türkiye'yi 2023'e nasıl taşıyacaklarını anlatacaklarını söyleyen Dilek, "Genel merkez her seçimi ayrı değerlendiriyor. Adayların belirlenmesi noktasında her seçimden ders çıkarıyoruz" diye konuştu.

AK Parti'nin aktif dinamik bir parti olduğunu söyleyen Dilek, AK Parti'ye katılımın sürekli arttığını belirtti.

-KUYU SORUNU ÇİÇEK'E ANLATILDI-

Yakaören'de sıcak su çıkarmak amacıyla yapılan ancak zehirli gaz çıkan kuyu sorununun haftasonu Isparta'ya gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e de aktarıldığını söyleyen Dilek, "Daha önce Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) zamanlama ve maliyet açısından kuyuyu kapatma girişimiyle ilgili endişelerini iletti. Ancak çözüm noktasına gelindi. Kuyuyu yurtdışından gelecek firmalar değil, kendi ülkemizin imkanlarıyla kapatacağız" dedi.

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e Süleyman Demirel Üniversitesi ile ilgili bilgiler de verildiğini söyleyen Dilek, Uluborlu, Eğirdir ve Gönen ilçelerine 4 yıllık yüksek okul kazandırmak için YÖK'ten uygun görüş aldıklarını ifade etti. Ancak Bakanlar Kurulu kararının da olması gerektiğini belirten Dilek, Çiçek'ten de bu kararın çıkması için destek istediklerini aktardı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söyleyen Dilek, ajansın merkezinin Isparta olmasının kente büyük hareketlilik getirdiğini savundu. Artık Avrupa fonlarını kalkınma ajansları vasıtasıyla vermek istediklerini dile getiren Dilek, Ispartalıların bu fırsatlardan yararlanmalarını istedi. Kendisinin 15-20 yıl önce Isparta'ya bir fabrika kurmak için bir yıl sadece bürokratik işlemlerle uğraştığını söyleyen Dilek, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın ise şimdi tüm yatırımcıların önündeki engelleri kaldıran bir kuruluş olduğunu savundu.

- ISPARTA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Isparta Milletvekili Dilek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement