AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Bugünden itibaren Bayram Şenocak kardeşimizle inşallah şu anda bulunduğumuz çıtayı daha ilerilere taşıma noktasında ahitleştik ve sözleştik.

10.02.2018 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Bugünden itibaren Bayram Şenocak kardeşimizle inşallah şu anda bulunduğumuz çıtayı daha ilerilere taşıma noktasında ahitleştik ve sözleştik. İstanbul geçmişten bugüne kadar siyasi lokomotiflik yapmış, Türkiye'nin her yerini siyasi anlamda etkilemiş bir il teşkilatımızdır" dedi.

Partisinin İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Ataş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset yapmanın memnuniyet verici olduğunu ifade ededek, Türk siyasi tarihinde AK Parti'nin birçok başarıya imza attığını söyledi.

Türkiye'ye, mazlum insanlara Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde hizmet etmenin önemli olduğunu anlatan Ataş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"3 yıl süreyle il başkanlığı görevini sürdüren Selim Temurci kardeşimizden, bu görevi devralan Bayram Şenocak kardeşimize devir teslim merasimini yaptık. Bugünden itibaren Bayram Şenocak kardeşimizle inşallah şu anda bulunduğumuz çıtayı daha ilerilere taşıma noktasında ahitleştik ve sözleştik. İstanbul geçmişten bugüne kadar siyasi lokomotiflik yapmış, Türkiye'nin her yerini siyasi anlamda etkilemiş bir il teşkilatımızdır."

Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi, insani ve lider olarak kendilerine önderlik ettiğini dile getirerek, "İstanbul teşkilatının bir özelliği de; partimiz kurulalı 17 yıl oldu, bu süreç içerisinde 5. il başkanımızın değişimini yapıyoruz. İnşallah Rabbim bizlere yanlış yapma fırsatı vermesin." dedi.

"İstanbul, Türkiye'nin özetidir"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partinin değerlendirmesiyle İstanbul il başkanlığı görevini Selim Temurci'den teslim aldığını, bunun görev değişimi değil, millete hizmet yolunda bir bayrak değişimi olduğunu ifade etti.

Şenocak, daha iyi hizmetler vermek için çok çalışacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin ve AK Parti'mizin gözbebeği olan İstanbul'umuzun başarılarını daha da artırmak için vefakar teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte üstün derecede gayret ve çaba sarf edeceğiz. AK Parti demek millet demektir, AK Parti'nin tabelasını millet asmıştır ve AK Parti'yi millet var etmiştir. İstanbul, bizim medeniyetimizin, kültürümüzün, tarihimizin sembol şehridir, İstanbul, Türkiye'nin özetidir. Üstlendiğim görevin öneminin, aldığım sorumluluğun ehemmiyetinin bilincindeyim. Millete hizmet yolunda bizlere duyduğunuz güveni Allah'ın izniyle boşa çıkarmayacağız. 2019 seçimlerinde İstanbul'da rekor oy oranına erişmek için topyekün bir çalışma seferberliği yürüteceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement