AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Neü'de Konferans Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Neü'de Konferans Verdi

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Neü\'de Konferans Verdi

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘Büyük Anadolu Aklı’ konulu konferans verdi.

16.11.2016 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde 'Büyük Anadolu Aklı' konulu konferans verdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin daveti üzerine konferans vermek için Nevşehir'e gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve kendisine eşlik eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç karşıladı. Milletvekili Külünk'ü makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendilerine üniversite hakkında bilgi verdi. Rektör Kılıç ile istişarelerde bulunan Külünk, üniversite şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Külünk'ten 'Büyük Anadolu Aklı' Konulu Konferans

AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Rektör Kılıç'ı ziyaretlerinin ardından Büyük Anadolu Aklı' konulu konferansını vermek üzere üniversite de bulunan Kongre ve Kültür Merkezine geçti. Burada düzenlenen konferansa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Davut Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Köçer, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, fakülte dekanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ile davetliler katıldı.

Konuşmalarına Rektör Kılıç'ın üniversiteye davetlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak başlayan Milletvekili Metin Külünk, "Nevşehir aslında Anadolu'nun anlaşılmasında sır şehirlerdendir. Hacı Bektaş Veli'yi anlarsak, Büyük Anadolu Aklı'yla neyin kastedildiğini daha iyi anlarız" diye başladı.

Külünk konuşmasında "Osmanlının çöküşü ile birlikte Batı Alemi dediğimiz ülkeler dünyayı yeniden tesis etme mücadelesine giriştiler. Bu amaç doğrultusunda son 150 yıldır insanlığa, hukuka, adalete, barışa zarar verdiler. Bugün baktığımızda İran, Suriye, Irak, Mısır gibi bir çok ülkede durumun içler acısı olduğunu görüyoruz. Bizler akıl galibiyetini keşfettiğimiz zaman, Büyük Anadolu Aklı ile insanlığın bizden beklediği adaleti, huzuru ve barış yeniden ortaya koymuş olacağız. Yeni dünya düzenini kurmak isteyen akıl güçlerinin ateizm ve hristiyanizm temelli olduğunu görüyoruz. Sözde bu güçler kendileri dışında hiçbir yaşam ve anlayış tarzına tahammül dahi edemiyorlar.

Yeni Türkiye hedeflerimiz doğrultusunda akıl galibiyetini keşfedemememiz halinde, fiziki galibiyetlerimizin hepsi kısa süreli olacaktır. Bugün Türk ve İslam ülkelerinin, bütün insanlığın tek umudu Türkiye'dir. Çünkü Türkler tarih boyunca yeryüzünün mümessil milleti ve devletlerinin kurucuları olmuşlardır" diye konuştu.

Milletvekili Metin Külünk'e konuşmalarının ardından teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Vali İlhami Aktaş birlikte plaket takdiminde bulundu. Rektör Kılıç daha sonra Milletvekili Külünk ve katılımcılara konferansın gerçekleştirildiği Kongre ve Kültür Merkezini gezdirerek bilgi verdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Neü'de Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement