AK Parti İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım Kimdir? Nerelidir? - Son Dakika
Politika

AK Parti İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım Kimdir? Nerelidir?

AK Parti İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım Kimdir? Nerelidir?

AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Ümraniye Belediye Başkan adayı olan İsmet Yıldırım kimdir? İsmet Yıldırım kaç yaşındadır? Nerelidir?

31.12.2018 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul adayları belli oldu. AK Parti'nin İstanbul Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım oldu. Peki, AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Ümraniye Belediye Başkan adayı olan İsmet Yıldırım kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

İSMET YILDIRIM KİMDİR?

İsmet Yıldırım 1960 yılında İstanbul Ümraniye'de doğdu. Aslen Rizeli olan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1982 yılında mezun olduktan sonra aile şirketinde müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri verdi.

1999'DAN BU YANA KİPTAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAPMAKTADIR

İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve İnşaat Müteahhitleri Komitesi Başkanlığı'nın yanı sıra bir çok vakıf ve dernekte yöneticilik yaptı. Yıldırım, 1999 yılından bu yana Kiptaş Genel Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilen İsmet Yıldırım, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul Ümraniye Belediye Başkan adayı oldu.

Son Dakika Politika AK Parti İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım Kimdir? Nerelidir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement