AK Parti İzmir Milletvekili Turhan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti İzmir Milletvekili Turhan Açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, "Düşmanın düşmanlık etmesini anlarım ama TBMM'de yemin etmiş bir milletvekillinin ayak oyunlarına katlanamıyorum" dedi.

16.03.2016 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan, "Düşmanın düşmanlık etmesini anlarım ama TBMM'de yemin etmiş bir milletvekillinin ayak oyunlarına katlanamıyorum" dedi.

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığında düzenlenen birlik ve dayanışma yemeğine katılan Turhan, buradaki konuşmasında AK Parti'nin seçim öncesinde verdiği sözleri tuttuğunu dile getirdi.

Ankara'daki terör saldırısını hatırlatan ve 37 kişinin hayattan koparıldığını belirten Turhan, TBMM'deki bazı partilerin terör örgütüyle aynı kefede durduğunu söyledi. Turhan, şöyle devam etti:

"Düşmanın düşmanlık etmesini anlarım ama TBMM'de yemin etmiş bir milletvekillinin ayak oyunlarına katlanamıyorum. CHP, muhalefet olarak iktidarın eksikliğini tamamlayacağına sürekli soru önergesi veriyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı diline dolamışlar, Cumhurbaşkanımızla yatıp kalkıyorlar. AK Parti tarafından yapılan çalışmalar mı suç? Cumhurbaşkanımız sarayda oturuyor diye diline dolamışlar, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanlığını alın külliyede siz oturun."

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem de Ödemiş'in sınıf atlaması için çalıştıklarını dile getirerek, "2019 Mart ayında görevi devrederken göreceksiniz söz verdiğimiz projelerimizi tamamlayarak alnımızın akıyla seçime gideceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İzmir Milletvekili Turhan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement