AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'ndan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'ndan Ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yönetimi, İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş'yi (İZAYDAŞ) ziyaret etti.

08.10.2013 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yönetimi, İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş'yi (İZAYDAŞ) ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ı ziyaret eden AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Demirtaş, İZAYDAŞ'ın faydalı çalışmaları olduğunu belirterek, "Çok etkilendik. Bunların önemini vatandaşa daha çok duyurmak için çalışacağız" dedi.

Atıkların sağlığa zarar vermeden hangi aşamalardan geçerek bertaraf edildiğini öğrendiklerini belirten Demirtaş, "Bundan sonra mahallelerde bazı gruplar oluşturarak halkla birlikte buraya geleceğiz. Biz de bu şehirde yaşıyoruz. Bizimde çocuklarımız bu şehirde yaşıyor. Kimsenin hiçbir endişesi olmasın" diye konuştu.

Saraç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretleri sivil denetim olarak önemsediklerini ifade etti.

Proje Şefi Onur Uludağ, ziyarette İZAYDAŞ'ın faaliyetleri ve çalışma sistemi hakkında sunum yaptı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'ndan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement