AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş'tan İlçe Gezileri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş'tan İlçe Gezileri

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş\'tan İlçe Gezileri

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Besni ve Tut ilçelerini ziyaret ederek AK Partili kadınlarla görüştü.

08.11.2012 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Besni ve Tut ilçelerini ziyaret ederek AK Partili kadınlarla görüştü.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş, Tut ilçesinde, Tut Kadın Kolları İlçe Başkanı Meral Köroğlu ve yöneticilerle görüştü. Pektaş, kırsal kesimde kadın istihdamına yönelik çalışmalar başlatılacağını belirterek, "Bu çalışmaların bir bölümünü de Tut ilçemizde gerçekleştirmek, buradaki kadınlarımızın istihdamını sağlamak, hayata katılmasına destek olmak, aile ekonomisine yön verecek duruma gelmesine katkı sağlamak istiyoruz. En yakın zamanda mikro kredi ofisinin katkılarıyla Tut'ta bir bilgilendirme toplantısı yapmayı planlıyoruz" dedi.

Daha sonra Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat'ı ziyaret eden Pektaş ve beraberindekiler, Besni ilçesinde Besni Kadın Kolları İlçe Başkanı Gülden Kavuncu ve yönetim kurulu üyeleriyle de sohbet etti. Pektaş, Besni'de kadın STK'larının etkili olmasının memnuniyet verici olduğunu kaydederek, "Besnili kadınlarımız birçok güzel projeye imza atarak, bunları hayata geçirme becerisini göstermişlerdir. Bu projelerle birçok kadınımız istihdam sahibi oldu, birçoğu meslek öğrendi" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş'tan İlçe Gezileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement