AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Açıklaması

"Gönül arzu ediyor ki 1 Haziran'da yenilenecek bütün seçimlerde partimiz başarılı çıksın.

30.05.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, "Gönül arzu ediyor ki 1 Haziran'da yenilenecek bütün seçimlerde partimiz başarılı çıksın. Bunu en iyi sağlayan unsur, sandıklarımıza sahip çıkmak olacak" dedi.

Mahmudiye ilçesinde, 1 Haziran'da tekrarlanacak yerel seçim öncesi AK Parti Belediye Başkan adayı Ayşe Güney'e destek ziyaretinde bulunan Akşit, kadınların katılımıyla bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, onun iki oy farkla 30 Mart'taki seçimi kaybettiğini söyledi.

Oylara ve sandığa çok iyi sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Akşit, 1 Haziran'daki seçimde kadınlara büyük görevler düştüğünü anlattı.

Sandıklara en iyi kadınların sahip çıkabileceğini belirten Akşit, "Sayın Başbakanımızın da inancı budur. Ben dahil bütün arkadaşlarımız görev başındaysak Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği, teşviki ve bizlerin yolunu açması sebebiyledir" ifadesini kullandı.

Türkiye'de 14 yerleşim biriminde 1 Haziran'da sandık başına gidileceğini hatırlatan Akşit, partisinin başkan adayı kadın olduğu için Mahmudiye'yi çok önemsediklerini dile getirdi.

Kadınları destek olmaya çağıran Akşit, şöyle devam etti:

"Bu seçimde bir şeye çok dikkat etmeniz gerekiyor. 30 Mart seçimlerinden sonra herkeste bir gruplaşma, bölünme oldu. Partiler de birleşiyor, oylar birleşiyor, başkan adayları karışıyor. Bu, mutlaka Mahmudiye'de de var. Sizden ricamız, bunlara karşı dikkatli olun. Aman oylarınızı sonradan ortaya çıkmış ısmarlama başkan adaylarına teslim etmeyin. Hizmetini tanıdığınız kişi olarak biz Ayşe hanımı sizlerin yanında görmek istiyoruz. Mahmudiye, şanslı bir ilçe. Şimdiye kadar birçok bakan, bu ilçeyi ziyaret etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, üç gölet yapacağına söz verdi. Veysel bey, verdiği sözü tutan bir bakanımız, eminim ki Mahmudiye'yi cennete çevirecektir."

"Ne olur sandıklardan gözünüzü ayırmayın"

Başbakan Erdoğan'ın, Mahmudiye halkına selam gönderdiğini anlatan Akşit, şunları kaydetti:

"Gönlümüzle desteğimizle her şeyimizle Ayşe hanımın yanındayız ama önemli olan sizlerin gönül rızasıyla Sayın Başbakanımızın bu yöndeki çalışmalarına destek vermeniz. Tabii söyleyecek çok şey var. Şu andaki hedefimiz tek. Gönül arzu ediyor ki 1 Haziran'da yenilenecek bütün seçimlerde partimiz başarılı çıksın. Bunu en iyi sağlayan unsur, sandıklarımıza sahip çıkmak olacak. Ne olur sandıklardan gözünüzü ayırmayın. Mahmudiye'nin bu sefer pabuç bırakmayacağını, oylarına dört elle sarılacağını çok iyi görüyorum. İnşallah bu seçim, Mahmudiye'ye ve memleketimize hayırlar getirir."

Daha sonra ilçeye bağlı Mesudiye Mahallesi'ne geçen Akşit, bir evde kadınlarla görüşerek Güney'e destek istedi. Engelli Selahattin Yıldız'ı da evinde ziyaret eden Akşit, engelli maaşını alma konusunda ona yardım sözü verdi. Yıldız'ın, Akşit'i uğurlarken ağladığı görüldü.

Ziyaretlerinde Akşit'e, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ile partinin il ve ilçe teşkilatının yöneticileri eşlik etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.

  • Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada
    01:46 Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı. Kaza neticesinde şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
    01:33 Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırılmasıyla birlikte zanlı ya da zanlıları bulmak için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    01:29 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza; İskenderun ilçesi Numune Mahallesi'nde meydana geldi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu
    01:25 Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu

    Gaziantep-Nizip kara yolunun 11. kilometresinde bir kadının yol kenarında hareketsiz yattığını görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri, kadının silahla öldürüldüğünü belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı
    01:20 Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı.


Advertisement