AK Parti Kağızman Gençlik Kollarında Yeni Dönem - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kağızman Gençlik Kollarında Yeni Dönem

AK Parti Kağızman İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Sefa Keklik seçildi.

12.11.2017 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kağızman İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Sefa Keklik seçildi.

AK Parti Kağızman İlçe Gençlik Kolları Kongresi, Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, yaptığı konuşmada, kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, "Ne mutlu bizlere ki şanlı ecdadımızdan devraldığımız bu cennet vatanda, adaletin ve kalkınmanın esas olduğu, milletine hizmetten başka hiçbir düşünce ve amaç taşımayan AK Parti çatısı altında yetişiyorsunuz." dedi.

Gençlerin üzerlerine düşen tüm vazifeleri layıkıyla yerine getirdiğini belirten Çalkın, şunları söyledi:

"Bu güzel ve özverili çalışmaların sonucunda Kağızman ve Kars hak ettiği noktaya taşıdıklarını görmezden gelmek haksızlık olur. Başbakanımız, 'Gençliğe siyasette yer vermek, ustalığın şiarındandır. Biz gençleri yedek kulübesinde değil, ilk 11'de görmek istiyoruz' diyor. Bizlerde AK Gençlik olarak liderinin izinden gitmek gençliğin şiarındandır diyoruz. Gençlik teşkilatında görev almış, emek harcamış birçok yol arkadaşımız, Parlamento'da ve teşkilatımızın her kademesinde görev yapmaktadır."

Tek listeyle seçime gidilen kongrede, 278 geçerli oy alan Sefa Keklik, AK Parti Kağızman Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Kongreye AK Parti İl Başkanı Çalkın, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Nesim Eyidoğan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Haliloğlu ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kağızman Gençlik Kollarında Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement