AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Andırın'da Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Andırın'da Seçim Çalışması Yaptı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayları Andırın'da seçim çalışması yaptı.

23.05.2011 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayları Andırın'da seçim çalışması yaptı.

İlçe girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayları TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Mahir Ünal, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sevde Bayazıt Kaçar, Sıtkı Güvenç, Hamit Bülent Eken ve İdris Tezcan, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kadın Kolları Başkanı ve bir çok partili konvoy halinde ilçeye girerek Hükümet Konağı önünde aday tanıtımı yaptılar.

Hükümet Konağı önünde yaklaşık 3 bin kişiye hitabeden, Ak Parti Andırın İlçe Başkanı Şaban Avcı ve İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç'un yaptığı konuşmalardan sonra, söz alan Milletvekili adayı Mehmet Sağlam, "Andırın'dan yüzde yüz oy bekliyoruz" dedi.

Sağlam, şöyle konuştu:

"Bizler buraya birçok defa geldik sizinle birlikte olduk, ama, bu çoşkuyu bu kalabalığı görmedik. Bugün ayrı bir coşku ayrı bir heyecan var bunun sebebi açık. Bu defa siz Andırınlıların öz evladı İdris Tezcan kardeşimiz Milletvekili adayı. Biz hep beraber bu yola baş koyduk, sekiz adayımız el ele Kahramanmaraş'ımızın her köyüne, her ilçesine, her merkezine, bir büyük şehrin merkezine yakışır hizmetin yapılacağını size söz veriyoruz. Sizden tek şey istiyoruz. Bir referandum yaptık bizi desteklediniz. Bu referandum önemli dedik milletin önünü açacak Türk siyasetinin önünü açacak dedik ve açıldı.

TBMM kararları artık kolay kolay iptal edilemeyecek, partiler kolay kolay kapatılamayacak. Şimdi önümüzde yepyeni bir Anayasa yapılacak, 12 Haziran seçimleri bunun için çok önemli. Bu bir sivil Anayasa olacak, insanı merkez alan bir Anayasa olacak. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi benimsenecek. Türk milleti anayasayı değiştirecek bir çoğunluğu Ak Partimize verdiği taktirde biz bu destekle ilk defa birinci meşrutiyetten beri, yüz yılı aşkın bir zamandan beri milletin bir sivil anayasasını milletin meclisine yaptıracağız. Elbette değerlendirmeler yapılacak, görüşler alınacak, ama bu anayasayı milletin meclisi yapacak. Nasıl ki onun alnında "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diyorsa işte sizin vereceğiniz gücün önünde hiç kimse duramayacak ve milletin yararına bir anayasa yapılacak onun için destek istiyoruz, oy istiyoruz ve Andırın'dan yüzde yüz oy bekliyoruz. "

Daha sonra Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil ve milletvekili adayları birer kısa konuşma yapmalarından sonra Milletvekili Adayı İdris Tezcan, kalabalığa hitap etti.

Milletvekili adayları tarafından AK Partiye geçen partililere rozet takılmasından sonra, Milletvekili adayı İdris Tezcan tarafından Kışla bahçesinde yaklaşık 3 bin kişiye yemek verildi.

İlçe merkezinde seçim bürosu açan Milletvekili adayları aynı anda Kadın Kolları Seçim bürosunun açılışını da yaparak, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Andırın'da Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement