AK Parti Kale İlçe Başkanı Mehmet Molo Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kale İlçe Başkanı Mehmet Molo Güven Tazeledi

AK Parti Kale İlçe Başkanı Mehmet Molo güven tazeledi.

21.01.2012 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kale İlçe Başkanı Mehmet Molo güven tazeledi.

AK Parti Kale İlçe Başkanlığı'nın 4. olağan kongresi, Kale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Kongreye, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, il yöneticileri ve partililer vatandaş katıldı.

Eski AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede, Nihat Zeybekci, "Kale ilçesinin turizme kazandırılması için eski Kale Tabea antik kentine çok önem veriyoruz. Antik kentteki kazıların hızlandırılması için maddi olarak gerekli desteği vereceğiz. Muğla-Denizli karayolu üzerindeki Tabea antik kentini turizme kazandıracağız. Kale ilçesi bizim gururumuz, gözbebeğimiz. Kale'de açılan Anadolu lisesi ve yüksekokulumuzla bunların eksikliği de giderildi" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, tarım sigortasının yüzde 50'sini devletin ödediğine dikkat çekerek, son zamanlarda yaşanan afetlerden dolayı çiftçilerin tarım sigortası yaptırmasına önem vermesi gerektiğini kaydetti.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, özlenen Denizli otosantral garaj inşaatının başladığını söyledi.

Genrel kurulda kullanılan 135 oyun 132'sini alan Mehmet Molo tekrar başkan seçildi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kale İlçe Başkanı Mehmet Molo Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement