"İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet Olacak" - Son Dakika
Yerel

"İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet Olacak"

"İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet Olacak"

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, ilçe teşkilat binası önünde düzenlenen törenle partililere seslendi.

28.01.2014 09:49  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Ömer Karadeniz, ilçe teşkilat binası önünde düzenlenen törenle partililere seslendi. Asla ayrımcılık yapmayacağını dile getiren Karadeniz "İşimiz hizmet, gücümüz millet olacak" dedi.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan 30 Mart seçimleri nedeniyle hizmet sevdasına tutulmuş aday adaylarının, uzun süredir büyük fedakarlıklarla halk yararına güzel çalışmalara imza attığını söyledi. Ali Osman Orhan, "Bu kapsamda AK Parti rüzgarını en üst seviyelere çıkardılar" dedi. Adayın belirlenmesinin, diğer aday adaylarına ihtiyaç kalmadığı anlamına gelmediğinin altını çizen Orhan, "Biz büyük bir aileyiz. Onlar bizim ayrılmaz parçalarımızdır. Bundan sonraki süreçte de bizimle birlikte olacaklardır" diye konuştu.

"BUNUN ADI KADER OLSA GEREK"

Millete hizmet yolunda kendisini aday olarak gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi'ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, "Yaklaşık bir yıldır sahada birlikte çalıştığım aday adayı arkadaşlarım Akın Yılmaz, Salih Bezgin, Mustafa Çetin, Şakir Demirel, Ercan Üçel, İrfan Demir ve Recep Bıyık'a ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Siyasette hizmet noktaları sınırlı, talepler de fazla olunca, her isteyen istediği noktada olamıyor. Her halde bunun adı kader olsa gerek. Bugün benim burada olmam da kaderin bir tecellisidir. Yoksa ne benim diğer arkadaşlarımdan bir fazlam, ne de onların benden bir eksik yanı vardır. Değerli arkadaşlarımın hepsi de bu göreve liyakatlidir. Ancak kutsi vazife bana nasip oldu" dedi.

AK Parti'nin adaylarını birkaç elemeden geçirerek seçtiğini söyleyen Karadeniz, bizzat Başbakanımızın başkanlık ettiği bir komisyon tarafından seçildik. Yani bizi Başbakanımız seçti. Bugün burada beni yalnızca Ömer Karadeniz olarak değil, aynı zamanda Başbakanımızın temsilcisi olarak görün" ifadesini kaydetti.

"Bugün bir olma günüdür, beraber olma günüdür" diyerek konuşmasını sürdüren Karadeniz, "Bugün, Kapaklımızı ilçe yapan Başbakanımıza borcumuzu ödeme günüdür. Bugün Kapaklı'da AK Parti fişeğinin atılacağı gündür. İhmal edilmiş Kapaklı'ya hizmet etme günüdür. Kaybolan 10 yılı telafi etme günüdür" ifadelerini kullandı.

Hiçbir zaman bir zümrenin ya da bir bölgenin belediye başkanı olmayacağını söyleyen Ömer Karadeniz, "Ben bütün Kapaklı'nın Belediye Başkanı olacağım. Asla ayrımcılık yapmayacağım. Adam ayıramayız. İnsan kayıramayız. Çünkü biz yaratılanı yaradandan ötürü severiz. Biz kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacağız. İşimiz hizmet, gücümüz millet olacak" dedi.

Seçim startını verdiklerini ifade eden Karadeniz, "Yarış sonunda zafer bizim olacak. Zafer inananlarındır. Biz inanarak yola çıktık. AK Parti bayrağını Kapaklı'ya dikeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz'in partililere seslendiği programa, AK Parti Kapaklı Koordinatörü Mehmet Ömeroğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları İrfan Demir, Şakir Demirel, Akın Yılmaz, Salih Bezgin, Recep Bıyık ve Ercan Üçel, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy ve çok sayıda partili katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement