AK Parti Kargı'da Seçim Startını 5 Milletvekiliyle Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kargı'da Seçim Startını 5 Milletvekiliyle Verdi

AK Parti Kargı\'da Seçim Startını 5 Milletvekiliyle Verdi

AK Parti Çorum İl Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimler öncesi Kargı'da 5 milletvekilinin katılımıyla seçim startını verdi.

29.10.2013 17:30  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimler öncesi Kargı'da 5 milletvekilinin katılımıyla seçim startını verdi.

AK Parti Ardahan milletvekili Kenan Altun, Diyarbakır milletvekili Cavit Torun, Siirt milletvekili Ahmet Erdem, Osmaniye milletvekili Şükrü Ünal, Iğdır milletvekili Ali Güner ve AK Parti Kurucular Kurulu üyesi ve eski Çorum milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ve AK Parti Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan parti çalışmaları kapsamında Kargı ilçesine geldi.

İlk olarak vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen AK Parti kurmayları daha sonra partililerle bir araya geldi. Partililerle yapılan toplantıda yerel seçimlerde izlenecek yol haritası masaya yatırıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu ve 5 milletvekili Kargı'da yerel seçim startını verdiklerini söyledi.

AK Parti'nin yerel seçimlerden zaferle çıkacağını dile getiren Ceylan, hedeflerinin Çorum'da 14'te 14 yapmak ve AK Parti'nin oy oranını yüzde 65'e çıkarmak olduğunu söyledi.

Mahalli İdareler seçimlerini önemsediklerini dile getiren Ceylan, mevcut 14 belediyenin 13'nün AK Partili olduğunu hatırlattı. Aday adaylıkları konusunda yoğun bir talep olduğuna dikkat çeken Ceylan, bunun milletin AK Parti'ye olan teveccühünün bir göstergesi olduğunu vurguladı.

AK Parti olarak tecrübeli teşkilatlara sahip olduklarını vurgulayan Ceylan, 2014 yılındaki Mahalli İdareler seçim sürecini teşkilatlar ve adayların birlikte tamamlayacağını belirtti.

Seçim süresince AK Parti kadrolarının her zaman sahada olacağını anlatan Ceylan, "Teşkilatlarımızla gitmediğimiz ev, çalmadığımız kapı tutmadığımız el kalmayacak. İlçelerimizden, belde ve köylere kadar her tarafa gidip bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızla birlikte olacağız" diye konuştu.

Ceylan, artık Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirterek, başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti'nin devrim niteliğinde çalışmalara imza attığını kaydetti.

Hayal dahi edilemeyecek hizmetler yapıldığını dile getiren Ceylan, "Genel hükümetimiz, yerel ise belediyelerimiz tarih yazdılar. AK Partili belediyelerin yatırımların doludizgin gidiyor. Her alanda muhteşem bir dönüşüm var. Hizmet yapmanın yanı sıra gönül kazanmak da önemli. Hizmet ve gönül kazanmak bakımından AK Parti büyük bir hamle gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kargı'da Seçim Startını 5 Milletvekiliyle Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement