AK Parti Kars Milletvekili Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü şantiyesini gezdi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kars Milletvekili Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü şantiyesini gezdi

AK Parti Kars Milletvekili Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü şantiyesini gezdi

Önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanlarından AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesini ziyaret etti.

03.01.2022 15:05  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanlarından AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesini ziyaret etti.

Lapseki Belediyesi hizmet binasına gelişinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz tarafından karşılanan Arslan, ardından yapımı devam eden "1915 Çanakkale Köprüsü" şantiye alanına geçti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Arslan, Çanakkale'ye geldiğinde kendini evinde gibi hissettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Rabbim nasip etti, bakanlık döneminde söz verdiğimiz, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın himayelerinde yapacağız dediğimiz işlerin çoğunun bugün bitmek üzere veya bitmiş olduğunu gördüm. Bunların en kıymetlisi 1915 Çanakkale Köprüsü. Sembolleriyle ve memlekete sunacağı hizmetle çok kıymetli. Hep birlikte gezdik ve çok gururlandık. Sayın Cumhurbaşkanımız 18 Mart 2022'den daha önce açacağını deklare ettiler. Ben gelirken Malkara'dan itibaren yolu kullandım. Yol tamamen bitmiş. Köprü de büyük ölçüde tamamlanmış.

Bundan 1,5 ay kadar önce Sayın Bakanımızın (Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu) köprü ziyareti sonrasında peş peşe televizyonlarda programlar yapıldı. Bir tanesinde zatın biri kendine göre meşhur bir gazeteci, dedi ki 'Efendim Çanakkale köprüsünün ihale süreci açıklanınca ben kalktım Çanakkale'ye gittim. Her iki yerde de Çanakkalelilerle konuştum. Kaç araba geçiyor' Şimdi bu muhteşemlikte, o dünya projesini sadece o dönem yazın kaç kişinin geçtiğine indirgerseniz gerçekten bu projeye yazık olur. Bu proje sadece yazın tatil için gidenler için değil muhteşem Çanakkale'nin ürettiklerini hedef pazarlara kolay göndermesi, ham maddeyi fabrikalarına kolay getirmesi ve bu bölgenin sanayisinin, ekonomisinin, istihdamının artması anlamına gelir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Kars Milletvekili Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü şantiyesini gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement