AK Parti Kars Milletvekilleri Karabayır ve Güven'den Ortak Basın Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Milletvekilleri Karabayır ve Güven'den Ortak Basın Toplantısı

AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, Kars halkına ve basın mensuplarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

16.05.2011 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, Kars halkına ve basın mensuplarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Karabayır ve Güven, öğretmenevinde düzenledikleri ortak basın toplantısında, 8. 5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde, Türkiye genelinde olduğu gibi Kars'ta da vaat ettikleri hizmetleri birer birer gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Yatırımların 2002 yılına kadar gerçekleştirilmiş tüm yatırımlardan daha fazla olduğunu ifade eden Karabayır, "Öncelikle 2 bin 458 kilometrelik ağa sahip köy yollarımızın tümü stabilize haline getirildi. Kaynak sıkıntısı olan birkaç köyümüz hariç tüm köylerimiz şebekeli suya kavuşturuldu. Yayla ve arazi yollarımızın bir çoğu yapıldı" dedi.

Güven ise bir dünya projesi olan Pekin'i Londra'ya bağlayacak olan Kars-Tiflis- Bakü demiryolu projesinin inşaatının yapım çalışmalarının hızla devam ettiğine dikkati çekerek, "Kars-Iğdır- İran demiryolu ile ilgili uygulama projeleri yapılıyor. Ankara- Sivas arası yapımına başlanan Ankara-Kars hızlı tren projesi ile ilgili olarak Sivas-Kars arası proje çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı.

- KARS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Milletvekilleri Karabayır ve Güven'den Ortak Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement