AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kollarından Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kollarından Ziyaret

AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kollarından Ziyaret

AK Parti Kdz.Ereğli Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Dr.

12.01.2012 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Hanife Özbek, Yerel Yönetimler Başkanı Hava Keskin, Arge Başkanı Arzu Söylemez, Dış İlişkiler Başkanı Emine Karaşen, Seçim İşleri Başkanı Fatma Tezcan ve Mali İşler Başkanı Funda Yaman'ın Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaretinde, güncel siyasi gelişmeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Hanife Özbek, Alaplı Belediyesi'nin başarılı çalışmalarını takip ettiklerini ifade ederek, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na başarılarının devamını diledi. Alaplı'nın hızlı bir değişim sürecinden geçtiğini ifade eden Özbek, "Alaplı bu değişim ve gelişim süreciyle birlikte bölgemizin en önemli cazibe merkezlerinden biri olacaktır" dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, yeniden Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Hanife Özbek'e ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, "Genel seçimlerde Ereğli ilçemizde de Ak Parti olarak başarılı bir sonuç aldık. Bu sonucun alınmasında sizlerin payı büyük. Bu vesileyle sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Ak Parti Ereğli Kadın Kolları Yönetim Kurulu olarak üç seçimin yaşanacağı tarihi bir seçim sürecine de tanıklık edeceksiniz. Bu yönüyle önemli bir siyasi süreçte görev yapacaksınız. Bu siyasi süreçte de çok başarılı olacağınıza inancım tamdır" diye konuştu.

Alaplı Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili olarak da AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları yöneticilerini bilgilendiren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, "2009 yılında göreve başladığımızda İlçemizin en büyük sorunu yoldu. Asfalt, beton ve parke kaplama çalışmalarıyla bu sorunu büyük ölçüde çözdük. Özellikle Siteler mevkiinde yol sorunu neredeyse hiç kalmadı. Bir iddiamız vardı; 'İnsanlar evlerine ayakkabıyla girebilecekler' dedik ve bugün cadde ve sokaklarımızı bu aşamaya getirdik. Bundan sonra şehir merkezinde çalışmalara ağırlık vereceğiz " dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kollarından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement