AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Derin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Derin Açıklaması

"Üç gün öncesine kadar AK Partili olanlar, menfaatleri uyuşmayınca istifalara başladılar"

13.02.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin, "Üç gün öncesine kadar AK Partili olanlar, menfaatleri uyuşmayınca istifalara başladılar" dedi.

Derin, yaptığı açıklamada, belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından bazı üyelerin partiden istifa ettiklerini hatırlattı. AK Parti'nin adaya endeksli bir parti olmadığına işaret eden Derin, "12 yılda yaptıklarıyla hizmetin ve icraatın partisi olan AK Parti'yi basit siyasi entrikalarla kimse itibarsızlaştıramaz. Üç gün öncesine kadar AK Partili olanlar, menfaatleri uyuşmayınca istifalara başladılar. AK Parti menfaatçilerin, rantçıların, çıkarcıların değil, hizmet sevdalılarının buluşma adresidir" dedi.

İstifaları, "Çürük elmaların ayrılması" diye tanımlayan Derin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"60 kişi gider, 600 kişi gelir. Yakın zamanda yüzlerce kişi, partiye üye olmak için sıraya girecek. Bu tür basit oyunlarla AK Parti'yi yıpratacaklarını sananlar, büyük bir gafletin içinde. Her istifa bizi daha da güçlendiriyor. Kemer'de AK Parti olarak gümbür gümbür geliyoruz, halkın desteğiyle geliyoruz. Korkuyla baskıyla değil, onların sevgisiyle hayır dualarıyla geliyoruz. İşte bu korkunun sesleri, onun telaşı. Ama nafile uğraş içindeler, çünkü korkunun ecele faydası yok. Biz bu günleri aylar öncesinden biliyorduk. O nedenle belediye başkan adayımız Yusuf Üras'ın da sloganında belirttiği gibi 'Kemer kabuğunu kıracak' dedik. İçeride de dışarıda da kabuk kırılmaya başladı. İnşallah 31 Mart sabahı Kemer hak ettiği hizmeti, hak ettiği belediyecilik anlayışını Yusuf Üras ile alacak." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Derin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement