AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Seçime Hazır - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Seçime Hazır

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Seçime Hazır

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, yoğun bir şekilde devam eden Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında, halk arasında 'sosyete pazarı'olarak bilinen giyisi pazarını ziyaret etti.

04.08.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, yoğun bir şekilde devam eden Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında, halk arasında 'sosyete pazarı'olarak bilinen giyisi pazarını ziyaret etti. Erenler, burada İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından açılan 2 ayrı standı İl Başkanı İshak Gazel, 22. Dönem Milletvekili Alaettin Güven ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaret ederek, vatandaşların, 10 Ağustos seçimlerinde adayları Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermelerini istedi.

Ceyda Çetin Erenler, "Seçime az bir gün kaldı. Gece gündüz çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp tüm kadınlara Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğanın selamını götürüyoruz. Başbakanımıza Kütahyalılar'ın çok büyük destek vereceğimize inanıyoruz. Millet olarak, Kütahya olarak var olan tüm gücümüzle bir vefa örneği olmak istiyoruz. Büyük bir azim ve inançla çalışıyoruz. Allah Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğanın yardımcısı olsun. Şehrimiz ve Kadın Kolları Teşkilatımız seçimlere hazır" ifadelerini kullandı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Seçime Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement