AK Parti'li Aday, AK Parti'li Belediyeyi Eleştirdi: Pazar Bozuldu, Parklar Bozuldu - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Aday, AK Parti'li Belediyeyi Eleştirdi: Pazar Bozuldu, Parklar Bozuldu

AK Parti ve MHP'nin Keçiören Belediye Başkanlığı için aday olarak gösterdiği Turgut Altınok, AK Parti'li Başkan tarafından yönetilen Keçiören Belediyesi'ni "Pazar bozuldu, parklar bozuldu, uyuşturucu çoğaldı" diye eleştirdi.

06.02.2019 07:42  Güncelleme: 07:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçim için AK Parti ve MHP tarafından Keçiören Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Turgut Altınok, iki dönemdir AK Partili Mustafa Ak tarafından yönetilen Keçiören Belediyesi'ni eleştirdi.

AK Parti ve MHP'nin yerel seçimde Keçiören Belediye Başkanlığı için aday olarak gösterdiği Turgut Altınok esnafla buluştu.

"PAZAR ESNAFI DA 'PAZARLAR BOZULDU' DİYOR"

Açıklamasında, Keçiören'i eski refah günlerine kavuşturacağını ifade eden Altınok, "Keçiörenimizi bir ayağa kaldıralım diyoruz. Keçiören yerde mi diyeceksiniz? Ama gelen sesler var, duyduğumuz sesler var. Pazar bozuldu, parklar bozuldu, uyuşturucu çoğaldı, bir de sokak köpeklerimizden şikayet var. Pazar esnafı da 'pazarlar bozuldu' diyor. Keçiören Türkiye'nin en huzurlu ilçesiydi, en az olayın olduğu ilçeydi. İnşallah bu düzen devam edecek" ifadesini kullandı.

AK Parti'li Aday, AK Parti'li Belediyeyi Eleştirdi: Pazar Bozuldu, Parklar Bozuldu
Turgut Altınok

Altınok, 1994 yerel seçimlerinde MHP'den, bir dönem Fazilet Partisi'nden, bir dönem de AK Parti'den seçime girmiş ve Keçiören Belediye Başkanlığı'na seçilmişti.

AK Parti\'li Aday, AK Parti\'li Belediyeyi Eleştirdi: Pazar Bozuldu, Parklar Bozuldu

Son Dakika Güncel AK Parti'li Aday, AK Parti'li Belediyeyi Eleştirdi: Pazar Bozuldu, Parklar Bozuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement