AK Parti'li Elitaş: Sakal Bırakınca Daha Karizmatik Oldum - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Elitaş: Sakal Bırakınca Daha Karizmatik Oldum

AK Parti\'li Elitaş: Sakal Bırakınca Daha Karizmatik Oldum

AK Parti'li Elitaş, Kayseri'de sakal sohbeti yaptı. Sakal bırakınca daha 'karizmatik' olduğunu söyleyen Elitaş, "Eşim ve çocuklarım da sakallarımı kesmemi istemiyor. Hatta, film ve dizi teklifleri aldım" dedi.

12.11.2016 21:05  Güncelleme: 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de milletvekilleriyle sakal sohbeti yapan AK Parti Grup Başkan Vekilli Mustafa Elitaş, "Sakal bırakınca daha 'karizmatik oldum. Ailem sakallarımı kesmemi istemiyor. Hatta, film ve dizi teklifleri aldım" diye konuştu.

MİLLETVEKİLLERİYLE SAKAL SOHBETİ

Seçim bölgesi Kayseri'de çeşitli etkinliklere katılan 59 yaşındaki Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri il başkanı Cahit Özden'in makam odasında kendisi gibi sakallı milletvekili arkadaşları Taner Yıldız ve Emrah Karayel ile sakalsız milletvekilleri İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu ile sohbet etti.

"EŞİM VE ÇOCUKLARIM SAKALLARIMI KESMEMİ İSTEMİYORLAR"

Elitaş, önce bıyık, ardından sakal bırakmasını eleştirenlere, yönelik "Eşim ve çocuklarım da sakallarımı kesmemi istemiyor. Böyle daha da karizmatik oldum.

AK Parti'li Elitaş: Sakal Bırakınca Daha Karizmatik Oldum

"FİLM VE DİZİ TEKLİFLERİ ALDIM"

Hatta, ciddi ciddi rejisör arkadaşlarımdan film ve dizi teklifleri aldım" dedi. Mustafa Elitaş, film tekliflerinde hangi rol oynamasının istendiği sorusuna, "Elbette babacan bir rol olacak. Rahmetli Hulusi Kentmen gibi" yanıtını verdi.

Bunun üzerine milletvekili İsmail Tamer de "Sayın bakanım, size 'Diriliş' dizisinde Ertuğrul'un babası Süleyman Şah rolü daha iyi gider. Bu halinizle tıpkı ona benziyorsunuz" esprisini yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Elitaş: Sakal Bırakınca Daha Karizmatik Oldum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement