AK Parti'li Kandemir: "Muhalefet milletten yana olan ne varsa karşısında" - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Kandemir: "Muhalefet milletten yana olan ne varsa karşısında"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, muhalefet partilerinin millet nerede duruyorsa tam aksi istikamette durduğunu belirterek, "En son Libya tezkeresinde yaşadık.

11.01.2020 21:34  Güncelleme: 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, muhalefet partilerinin millet nerede duruyorsa tam aksi istikamette durduğunu belirterek, "En son Libya tezkeresinde yaşadık. Milletten yana olan ne varsa karşısındalar." dedi.

Kandemir, partisinin il başkanlığınca Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu'nda düzenlenen AK Parti Kastamonu Teşkilat Buluşması'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içerideki ve dışarıdaki vesayete meydan okuduğunu söyledi.

Türkiye'ye geri adım attırılamadığını vurgulayan Kandemir, "Cumhurbaşkanımızı tanımıyorlar, karıştırmışlar başkalarıyla. Bunlar zannediyorlardı ki 3-5 silah veririz ellerine, tüfeklerini omuzlarına alırlar, Türkiye'yi tehdit ederler, Recep Tayyip Erdoğan'a diz çöktürürler. Öyle olmadı. İşte Barış Pınarı Harekatı'nda gördük, ondan önce Zeytin Dalı Harekatı ile gereken dersi verdik." diye konuştu.

Muhalefet partilerini eleştiren Kandemir, şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu ve avaneleri ise saydığım bütün hadiselere o günün şartlarında nerede durmuşlar, ne söylemişler bakın. Hepsinde millet nerede durmuşsa tam aksi istikamette durmuşlar. En son Libya tezkeresinde yaşadık. Milletten yana olan ne varsa karşısındalar. 'Köprü yapalım' dersiniz, karşı çıkarlar. 'Baraj yapalım' dersiniz, karşı çıkarlar. 'Kanal İstanbul'u yapacağız, çok önemli. Stratejik açıdan anlamı var Türkiye için' dersiniz, karşı çıkarlar. 'Otomobil yapacağız' dersiniz, karşı çıkarlar. Bir de utanmadan alay ederler. Bunlar bu millete güvenmezler. Tek parti iktidarının en temel özelliği zaten yıllarca bu olmuş. Millete güvenmedikleri, asla demokrasiyle iktidara gelemedikleri için hep türlü yollara başvurmuşlar. Birilerini kullanarak, darbe mekanizmalarını işleterek toplumu altüst etmişler. Başarılı olamadılar, olamayacaklar fakat AK Parti teşkilatlarının bir vazifesi var. Bunların yalanlarını afişe etmemiz lazım."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete öz güven kazandırdığını belirten Kandemir, "AK Parti kadroları bir şey söylediğinde kafadan atmaz. Bunlar belediyelerde, büyükşehirlerde görevlere geldi. Düşünmeden, 'Şunu da yapacağız, bunu da yapacağız, onu da yapacağız' dediler ama yaptıkları ilk iş suya zam yapmak oldu." diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ise yerel, ulusal, bölgesel ve küresel anlamda bir davanın mensupları olduklarını anlatarak, "80 yıllık cumhuriyet döneminde yapılan hizmetleri terazinin bir kefesine, son 17 yılda yapılanları diğer kefesine koysak, barajlar, tüneller, yollar, hastaneler, derslikler, 17 yılda sizlerin vesilesiyle yapılanlar ağır basar." ifadesini kullandı.

Kastamonu'ya Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'ni geçerek geldiklerini aktaran Akbaşoğlu, AK Parti döneminde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

AK Parti\'li Kandemir: "Muhalefet milletten yana olan ne varsa karşısında"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Kandemir: 'Muhalefet milletten yana olan ne varsa karşısında' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    20:01 Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tokat merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı. AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'nde tüm birimlerle teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı
    20:00 Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Yozgat'ta da hissedildi. Kadışehri ilçesinde ve köylerinde bazı yapılar zarar gördü, ancak can kaybı ve yaralı olmadığı belirtildi. Yelten köyünde ise 2 katlı atıl bir ev yıkıldı.

  • Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı
    19:59 Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı

    Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Vural idaresindeki traktör şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, eşi Fatma Vural ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı
    19:59 Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte temizlik çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Nazmi Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, belediye çalışanları, vatandaşlar ve gönüllü gençler, cadde ve sokaklarda çöp topladı. Çalışmaların devam edeceğini belirten Demir, destek verenlere teşekkür ederek, amacın Çukurca'yı daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı
    19:56 Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı

    Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) ayarlama ve başlatma safhasının santralin ömrü için çok önemli bir aşama olduğunu belirtti. Radchenko, birinci ünitede nükleerle ilgili binalarda ana inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ayarlama ve başlatma çalışmalarına kapsamlı olarak başladıklarını söyledi. Kontrollerin ardından sıcak ve soğuk deneme aşamasına geçileceğini belirten Radchenko, bu yılın sonuna kadar birinci ünitede ilk test elektrik enerjisini elde etmeyi planladıklarını ifade etti.

  • Tatvan'da Vefa Projesi ile vatandaşların ihtiyaçları gideriliyor
    19:55 Tatvan'da Vefa Projesi ile vatandaşların ihtiyaçları gideriliyor

    Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen 'Vefa Projesi' kapsamında, yaşlı ve engelli vatandaşların evleri temizleniyor ve kişisel bakımları yapılıyor. Proje kapsamında tespit edilen 100 hane düzenli olarak ziyaret edilerek ihtiyaçlar ve talepler not alınıp ilgili kurumlara iletiliyor. Bu hizmetten ilçedeki yaşlı, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi aileler faydalanıyor.


Advertisement