AK Parti'li Kılınç ve Başkan Alıcık Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Kılınç ve Başkan Alıcık Nikah Şahitliği Yaptı

AK Parti\'li Kılınç ve Başkan Alıcık Nikah Şahitliği Yaptı

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kader ve Faruk çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

02.08.2013 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kader ve Faruk çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Nazilli Belediyesi Evlendirme Dairesinde Türkan-Demir Zeray'ın kızları Kader ile Emine - Cemil Zeray'ın oğulları Faruk'un nikah töreninde AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık nikah şahitliği yaptı. İki ailenin çok yakın akrabalarının katıldığı nikah töreninde Nikah Memuru Ferdi Dinçel'in kıydığı nikah sonrası şahitliklerini attıkları imzaları ile de onaylayan Kılınç ve Alıcık gençlere ömür boyu mutluluk diledi. AK Parti Milletvekili Gültekin Kılınç evlilik cüzdanını Kader Zeray'a teslim etmeden önce evlilik üzerine tavsiyelerde bulurken damadın ayağına basması konusunda uyarıda bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık eşlerin birbirlerine öncelikle saygı göstermelerini, Saygının sevgiyi getireceğini hatırlatarak, "Cenab-ı Hak'tan iki gencin arasına nefret, fesat ve ayrılık sokmamasını diliyorum. Her ikisine de sağlıklı ve uzun ömürler, bol rızıklar ve sıhhatli evlatlar vermesini Rabbimden temenni ederken günümüz toplumunda evliliklerin yıllık, haftalık ve günlük olmaya başladığı bir dönemde ben bu kardeşlerime bir ömür boyu, aynı yastıkta, birbirlerine ve birbirlerinin ailelerine saygı göstererek hayatlarını devam ettirmelerini diliyorum. Ayrıca sizi yetiştiren her iki aileyi de kutluyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Kılınç ve Başkan Alıcık Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement