AK Parti'li Pekgüzel: "Aydın'a Hayırlı Olmasını Diliyorum" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Pekgüzel: "Aydın'a Hayırlı Olmasını Diliyorum"

AK Parti\'li Pekgüzel: "Aydın\'a Hayırlı Olmasını Diliyorum"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, “Destek verenlere teşekkür ediyor ve sonucun Aydın’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

31.03.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Destek verenlere teşekkür ediyor ve sonucun Aydın'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından yaptığı açıklamaya seçim sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti. Pekgüzel, "AK Parti'yi ve sayın başbakanımızı hedef alan 17 Aralık operasyonu süreci, 30 Mart Yerel Seçimleri ile ülkemizin menfaati doğrultusunda sonuçlanmıştır. Bu süreçte partime katkı sunmak amacıyla kabul ettiğim Efeler Belediye Başkan adaylığı görevim ve seçim çalışmalarım boyunca desteğini esirgemeyen AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, kadın ve gençlik kollarına özellikle teşekkür ediyorum. Varlıklarıyla bizlere güç veren partili partisiz bütün değerli dostlarıma, hemşerilerime, gece gündüz demeden yanımızda olan tüm Aydınlılara şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarının Aydın'a hayırlı olmasını temenni ediyor; seçilen belediye başkanlarına da başarılar diliyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Pekgüzel: 'Aydın'a Hayırlı Olmasını Diliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement