AK Parti'li Turan: "500 Metrekarelik Alanı Yönetemeyenler Türkiye'yi Nasıl Yönetecekler?" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Turan: "500 Metrekarelik Alanı Yönetemeyenler Türkiye'yi Nasıl Yönetecekler?"

AK Parti\'li Turan: "500 Metrekarelik Alanı Yönetemeyenler Türkiye\'yi Nasıl Yönetecekler?"

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Çanakkale’de Adalet Kurultayı yapan CHP’yi eleştirerek, "Eğer 500 metrekare yeri sen 3 gün idare edemeyeceksen, sen Türkiye’yi nasıl idare edeceksin?

01.09.2017 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Çanakkale'de Adalet Kurultayı yapan CHP'yi eleştirerek, "Eğer 500 metrekare yeri sen 3 gün idare edemeyeceksen, sen Türkiye'yi nasıl idare edeceksin?" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Çan ilçesinde Menderes Parkında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Turan, yaptığı konuşmasında, Çanakkale'de Adalet Kurultayı yapan CHP'yi eleştirdi. Adalet kurultayında alanda içki içenlerden 3 kişiye fatura kesildiğini belirten Turan, "3 tane adamın işi değil orası. Yüzlerce adam vardı orada, vekiller vardı, belediye başkanları vardı. 3 garibana fatura kestiler.3 garibanın avukatı ben olurum dedim. Çünkü bu kitlesel bir mesele. Adamı uyarırsın, ihtar gönderirsin. Adamları partiden atmışlar. Adam partiden atılır mı? Hata yaptığı için ki, o adamlar 3 kişi hata yapmadı, hepsi yaptı o hatayı nerdeyse. Buna rağmen söylüyorum; gelsinler avukatlığını yapayım, ihraç diye bir ceza büyük yanlıştır. Bu adamlar gariban diye bu işi yapıyorlar. Kendi vekiline dokunamayan, kendi yöneticisine dokunamayanlar bu garibanları öne çıkardı. Orada 36 tane gıda zehirlenmesi olmuş. 4 kalp krizi var. Protokol krizi falan bir sürü daha mesele var. Şunu demek istiyorum, 500 metrekare yerin 3 gün organizesini yapamadılar. Eğer 500 metrekare yeri sen 3 gün idare edemeyeceksen, sen Türkiye'yi nasıl idare edeceksin? Seneye gelsinler bizim ilçe başkanımıza verelim organize görevini. Sağlığından, bulaşığına kadar hepsinin en iyisini yaparlar. Biz onlara yük olmayız, konuşsunlar gitsinler. Böyle bir medeniyetsizlik olur mu? O yüzden diyorum, kim çalışıyor, kim laf üretiyor, kim hizmet ediyor, kim polemik yapıyor. Onlar 25'i 26 yapamıyorlar, yapamazlarda. Bu milletle yürümeyen bu milletin oyunu alabilir mi? O yüzden bir daha söylüyorum, daha çok çalışacağız. Bu adamların yanlış yapmasını bu kişiye bırakmayacağız. Arakan'da Myanmar'da ciddi bir sıkıntı var bu sıkıntı oraya mahsus bir sıkıntı değil sadece, bu emperyalist güçler nereden çekilmişse sorunla çekilmişler. Kıbrıs'ta sorun yok mu? Çözülmedi. Niye? 'Siz kavga edin biz sizin madeninizi alalım, siz kavga edin biz sizin petrolünüzü alalım.' Malum ülkeler büyümeye devam ediyor, oradan sömürmeye devam ediyor. Aklını başına almadığı için devam ediyor. O yüzden Türkiye'nin güçlü olması lazım" dedi.

Her geldiğinde Çanakkale köprüsünün iptal edildiği dedikodularını duyduğunu belirten Turan, "AK Parti söz vermişse, bu söz yerine gelecektir. Köprünün iptal edilmesi söz konusu olmadığı gibi şuanda köprünün sondaj çalışmaları devam ediyor" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Turan: '500 Metrekarelik Alanı Yönetemeyenler Türkiye'yi Nasıl Yönetecekler?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement