AK Parti'li Vekil, MHP'li Belediye Başkanlarına Ders Verdi - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Vekil, MHP'li Belediye Başkanlarına Ders Verdi

AK Parti\'li Vekil, MHP\'li Belediye Başkanlarına Ders Verdi

Mersin'in Silifke ilçesinde Pozitif Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan TEOREM Akademi Dershanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

20.09.2013 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke ilçesinde Pozitif Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan TEOREM Akademi Dershanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Dershanenin açılışının ardından bir sınıfta sıralara oturan çoğunluğunun MHP'li belediye başkanlarının oluşturduğu protokole ilk ders, AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt tarafından verildi.

İlçe merkezinde Taşköprü civarında Özhan Öz tarafından hizmete açılan dershanenin kurdele kesiminden sonra törene katılanlar sınıfları gezdi. Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, il genel meclisi üyeleri ve öğretmenler bir sınıfta sıralara oturdu. Milletvekili Bozkurt da, sıralara oturup öğrencilik yıllarını hatırlayan protokole dünyanın güneşe olan uzaklığı ve saniyede güneş etrafında kaç kilometre döndüğünü sordu. Sorulan soru üzerine protokolden doğru cevap çıkmayınca Milletvekili Bozkurt, aldığı farklı cevapların ardından dünyanın güneşe yaklaşık 150 milyon kilometre mesafede olduğunu, güneş etrafında ise saniyede 30 kilometre döndüğünü anlatıp, "İkinci derste dersinize iyi çalışıp gelin" diye espri yaptı. Bozkurt, sorduğu soruları cep telefonu yardımıyla internete girerek öğrenmeye çalışanları ise 'kopya çekmeyin' diye uyardı.

Bozkurt, daha sonra dershaneyi hizmete açan Öz ve ekibini eğitime yaptıkları yatırımdan dolayı kutladığını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Vekil, MHP'li Belediye Başkanlarına Ders Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement